Sold out

Soleil Royal makett L60

124.000 Ft

Elfogyott

Cikkszám: T071-O Kategória:
Leírás

SOLEIL ROYAL

-1669-

A VITORLÁS HAJÓ JELLEMZŐI 

Hossz: 37,3 méter

Szélesség: 9,3 méter

Vízkiszorítás: 1000 tonna

Vitorlázat: háromárbocos

Személyzet:  150 tengerész, 120 tüzér, 150 katona

Fegyverzet: 104 ágyú

A francia hajót 1669-ben L. Hubac tevei alapján kezdték el építeni a franciaországi Brest hajógyárában. Az összes orr-, oldal-, hajófar díszt Laysevoxnak tulajdonítják, aki a kor híres művésze volt. XIV. Lajos egyik legnagyobb hajójaként pompásan példázza a francia uralkodó mesés gazdagságát. 104 különböző kaliberű ágyúval volt felszerelve. A királykékre festett, dúsan aranyozott hajó szemet gyönyörködtető volt. 1689-ben felújították. A következő évben a hajó Tourville gróf, tengernagyi zászlóshajója volt Bevéziers-nél, amikor diadalt aratott az angolok felett. 1692-ben újra találkozott az angolokkal a Barfleur foknál, ahol súlyosan megsérült. Cherbourg előtti horgonyzóhelyen zátonyra futott, majd 11 társával együtt az angol gyújtóhajók elpusztították.
 

A HAJÓMAKETT

 • Mérete:  75 Hosszú (beleértve az előárbocot is) x 25 Széles x 68 Magas (cm)
 • Anyaga: a hajómakettek kizárólag a legjobb minőségű fa alapanyagokból készülnek, a következő  ritka trópusi fákból: mahagóni, ébenfa, rózsafa, feketefa, cseresznyefa, sárgafa, angol sycamore, jakfa. 

  Az antik stílusú ágyúk, muskéták, horgonyok, dekoratív elemek és egyéb bonyolult részletek  fémötvözetekből  készültek, míg a vitorlák  vászonból.

 • Tartozékok: a hajómaketthez fából készült talpazatot és esztétikus névtáblát biztosítunk. A talpazatnak köszönhetően, könnyen elhelyezhető a bútoron. A megvásárolt történelmi hajómakett mellé egy leírást adunk ajándékba a hajó történetéről.
 • Csomagolás: a makettet összeszerelve, biztonságos fa védőkeretben és dobozban forgalmazzuk.

 

 • Termékleírás: a  Soleil Royal történelmi hajó mására megépített méretarányos fa hajómakett teljes egészében kézzel készített, mely a gyakorlott és tapasztalt mesterek hozzáértő munkáját dícséri. A palánkozott technikával készült dísztárgy a legapróbb részletig kidolgozott, elkészítéséhez nem használtak előre összeállított fa építőkészleteket.

  A hajómakett kiváló minőségű fa alapanyagokat tartalmaz, melyek garantálják a dísztárgy harmonikus beilleszkedését a lakberendezés világába.

  A méretarányos fa hajómakett több száz munkaóra ráfordítással és nagy hozzáértéssel készült, eredeti tervek, részletes rajzok s  festmények alapján.

  A Soleil Royal hajómakett minőségét és pontosságát a gyártó többször is gondosan ellenőrizte, mielőtt végső csomagolásába került. Így biztosítjuk Önt arról, hogy vásárlásakor egy kíváló minőségű terméket nyújtunk át, melyben sokáig örömét lelheti.

AJÁNLJUK

Lakások, irodák, éttermek, közösségi terek (hall, lobby, recepció stb.), s bútorok exkluzív kiegészítőjeként ezt az elegáns dísztárgyat.

A hajó, vitorláshajó a BOLDOG, EGÉSZSÉGES, SIKERES élet jelképe a keleti hagyományok szerint. A legtöbb lakásban megjelenik valamilyen formában, hogy a lakók életébe gazdagságot hozzon, ahogy a Feng Shui is tanítja.

A Soleil Royal hajómodell egyedi ajándék szeretteinek: születésnapra, névnapra, évfordulóra, karácsonyra.

Kollégák elbúcsúztatásakor – a hajó jelképes ajándék, amivel sok szerencsét kívánhat kollégájának, aki új vizekre evez az élet tengerén.

Partner számára – a hajó jelképes ajándék egy értékes parner részére, mellyel elmondhatja: “egy hajóban evezünk“, egy cél érdekében.

Nászajándékként – egy hajóval szimbolizálva elmondhatjuk jókívánságainkat a jegyespárnak. “Hajózzon be az örök boldogság a közös életükbe“.

Édesapjának – valósítsa meg gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!

 

TISZTÁN TARTÁSA:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt hajót, hogyan tudnák megvédeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk:

 • vitrin mely amellet, hogy védi a hajómakettet, nagyon esztétikus is.

 • Porpisztoly

Hajó