Shamrock makett L60

46 900 Ft

Csak 2 maradt készleten

Cikkszám R124184 Kategória:
Leírás

SHAMROCK

  • MÉRETE: 60,5 × 11,5 × 87,5 cm magas
  • ANYAGA: fa
  • CSOMAGOLÁS: a fa hajó makettet biztonságos dobozban fektetett vitorlázattal,   forgalmazzuk, melynek helyre illesztése néhány percet igényel.
  • TERMÉKLEÍRÁS: a Shamrock fa hajómakett teljes egészében kézzel készített, mely a gyakorlott és tapasztalt mesterek hozzáértő munkáját dicséri.
  • TÖRTÉNETE: a Shamrock V-öt 1930-ban építették Sir Thomas Lipton ötödik és egyben utolsó America`s Cup szereplésére. A Nicholson tervezte hajó az első brit jacht volt, melyet az új J Class osztályelőírás szerint építettek, és egyben az utolsó, amelyet fából.

Ajánljuk

Lakások, irodák, éttermek, közösségi terek (hall, lobby, recepció stb.), s bútorok exkluzív kiegészítőjeként ezt az elegáns dísztárgyat.

“A hajó, vitorláshajó a BOLDOG, EGÉSZSÉGES, SIKERES élet jelképe a keleti hagyományok szerint. A legtöbb lakásban megjelenik valamilyen formában, hogy a lakók életébe gazdagságot hozzon, ahogy a Feng Shui is tanítja.”

Hajózzon be Önhöz is a szerencse!

A Shamrock hajómodell egyedi ajándék szeretteinek: születésnapra, névnapraévfordulóra, karácsonyra.

Kollégák elbúcsúztatásakor – a hajó jelképes ajándék, amivel sok szerencsét kívánhat kollégájának, aki “új vizekre evez az élet tengerén“.

Partner számára – a hajó jelképes ajándék egy értékes partner részére, mellyel elmondhatja: “egy hajóban evezünk“, egy cél érdekében.

Nászajándékként – egy hajóval szimbolizálva elmondhatjuk jókívánságainkat a jegyespárnak. “Hajózzon be az örök boldogság a közös életükbe“.

Édesapjának – valósítsa meg gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!

TISZTÁN TARTÁSA: 

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt hajót, hogyan tudnák megvédeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk:

  • Vitrin, mely amellett, hogy védi a hajómakettet, nagyon esztétikus is.
  • Porpisztoly