Sold out

Shamrock hajó makett

46 900 Ft

Elfogyott

Cikkszám R124184 Kategória:
Leírás

SHAMROCK hajó makett

 • MÉRETE: 60,5 × 11,5 × 87,5 cm magas
 • ANYAGA: fa
 • CSOMAGOLÁS: a fa hajó makettet biztonságos dobozban fektetett vitorlázattal,   forgalmazzuk, melynek helyre illesztése néhány percet igényel.
 • TERMÉKLEÍRÁS: a Shamrock hajó makettet teljes egészében kézzel készítették, mely a gyakorlott és tapasztalt mesterek hozzáértő munkáját dicséri.

TÖRTÉNETE

A Shamrock hajó makett egy lenyűgöző műalkotás, amely a tengeri történelem egyik ikonikus darabját, a Shamrock vitorlást idézi fel. A Shamrock az 1900-as évek elején, Sir Thomas Lipton által épített és a híres Amerika Kupa versenyekre tervezett sorozat öt hajójának egyike volt. Ezek a hajók a vitorlázás történetében mély nyomot hagytak, ismertek voltak gyorsaságukról és innovatív kialakításukról.

A Shamrock hajó makettje ennek a hajózási örökségnek a hűséges tükröződése. Élethű a hajótesttől kezdve a finoman kivitelezett vitorlákig, a makett precízen követi az eredeti Shamrock lenyűgöző jellemzőit. A kiváló minőségű faanyagokból készült, gazdagon kidolgozott hajótest a valósághű textúrával és a kifinomult, hiteles színezéssel emeli ki a Shamrock igazi szépségét és karakterét.

A makett gondos tervezése során a készítők minden apró részletre odafigyeltek, hogy a lehető legautentikusabb élményt nyújtsák mindazok számára, akik szerencsések ezt a műalkotást birtokolni. Azok számára, akik a tenger iránt éreznek elhivatottságot, vagy egyszerűen csak egy stílusos és különleges darabot keresnek, amely tükrözi a vitorlázás szépségét és a tengeri kalandok izgalmát, a Shamrock hajó makett ideális választás.

Ez a darab nem csupán dekoratív elem, hanem a tengeri hagyományok, a navigáció művészete és a vitorlázás szerelmeseinek tisztelete előtt tiszteleg. Minden tekintetben tökéletes dísze lehet egy otthonnak vagy irodának, ahol a történelem, az elegancia és a tenger szeretete találkozik.

 

Ajánljuk

 • Vitorlázás Rajongóinak: Akik élvezik a vitorlázás eleganciáját és technikáját, ez a makett a sportág gazdag történelmét és szépségét ünnepli.
 • Tengeri Történelem Érdeklődők számára: Azok, akiket lenyűgöz a tengeri történelem, értékelni fogják a Shamrock és az Amerika Kupa legendáját és történetét, amit ez a makett képvisel.
 • Makettgyűjtőknek: A kivételes minőségű és részletesen kidolgozott makettek gyűjtői számára a Shamrock hajó makett egy értékes és különleges darab lehet a kollekciójukban.
 • Nagyszülőknek– valósítsa meg gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!
 • Dekorációs Elemeket Keresőknek: Azok számára, akik egyedi és lenyűgöző dekorációs elemeket keresnek otthonukba vagy irodájukba, ez a makett kiválóan alkalmas, mivel stílusos és történelmi atmoszférát teremt.
 • Ajándék ötletnek: A Shamrock makett tökéletes ajándék választás lehet ünnepekre, születésnapokra, vagy akár nyugdíjba vonulásra is, különösen azok számára, akik szeretik a tengert és a vitorlázást.
 • Oktatási Célra: Tanárok és oktatók is használhatják ezt a makettet, mint vizuális segédeszközt a tengeri történelem vagy a vitorlázás oktatása során.
 • Gyerekeknek: A fiatalabb generáció számára is inspiráló lehet, serkentve érdeklődésüket a tenger, a vitorlázás és a történelem iránt, miközben a makett összeállítása fejleszti finommotorikus készségeiket is.
 • Üzleti partnerek számára: a hajó jelképes ajándék egy értékes partner részére, mellyel elmondhatja: „egy hajóban evezünk„, egy cél érdekében.

Tehát, a Shamrock hajó makettje egy univerzális termék, amely számos ember számára kínál értéket és örömöt.

 

A Shamrock makett TISZTÁN TARTÁSA:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt hajót, hogyan tudnák megvédeni a kosztól, portól. Ehhez az alábbi megoldásokat kínáljuk

Vitrin, mely amellett, hogy védi a hajómakettet, nagyon esztétikus is.

A Porpisztoly használata a hajómakett tisztán tartásában rendkívül előnyös, mert gyengéden, mégis hatékonyan távolítja el a port a nehezen hozzáférhető részekről és a finom részletekről anélkül, hogy kárt tenne a modellben.

 

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak