Back

San Juan Nepomuceno építőkészlet ****

115 900 Ft

Elfogyott

Cikkszám VVAL22860 Kategória:
Leírás

Technikai adatok:

 

  • MÉRETE: 96 H × 40 SZ × 75 M cm

 

  • MÉRETARÁNY: 1:90

 

  • ANYAGA: fa

 

  • CSOMAGOLÁS: biztonságos szállításra alkalmas kartondobozban forgalmazzuk.

 

  • NEHÉZSÉGI FOK: ****

 

  • TERMÉKLEÍRÁS: Ha már épített néhány modellt, és van benne gyakorlata, újabb kihívásra vár, valószínűleg ebben a készletben is megtalálja azt és tovább mélyítheti tapasztalatait a hajóépítés terén.
   A faépítő makett anyagai megfelelnek vagy hasonlóak az eredetileg megépült hajó építőanyagaihoz. Ragasztással, szögeléssel kerülnek összeépítésre.
   A dobozban lévő építési rajz angol, francia, olasz, spanyol nyelven, lépésről-lépésre segíti a munkát. A pontos méreteket a lézer technikával vágott elemek biztosítják. A csomagolás nem tartalmaz festéket, ragasztót szerszámokat.

 

  • TÖRTÉNETE: Építse meg újból ezt a 74 ágyús spanyol hadihajót, a San Juan Nepomucenót! A San Juan Nepomuceno 1765-ben készült Guarnizo (Cantabria) hajógyáraiban 1803-ig különböző feladatokat teljesített, és a Cosme Damián Churruca irányítása alá került. Két évvel később részt vett a Trafalgar csatájában, amely a legendáját kovácsolta: súlyosan megsebesült, és legalább hat angol hajóval körülvették. Churruca megtiltotta tisztjeinek, hogy átadják a hajót, és megparancsolta, hogy folytassák a harcot. Churruca és a második parancsnoka halála után a következő parancsnok elrendelte a megadását. Miután több százan megsebesültek és elhunytat a hajón. A királyi haditengerészet által elfoglalt San Juan Nepomuceno-t Gibraltárba vontatták.

 

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak

About Artesania Latina
hobbi építőkészlet