Sold out

San Felipe félvitorlás kép

89 900 Ft

Elfogyott

Cikkszám H056 Kategória:
Leírás

SAN FELIPE FÉLVITORLÁS KÉP

  • MÉRETE: 90 x 10 x 80 magas cm
  • TERMÉKLEÍRÁS:   A San Felipe-t 1690-ben állították hadrendbe. A Spanyol Armada vezérhajója. Az egyik leggazdagabban díszített XVII. századi spanyol hajó. Vízkiszorítása több mint 1000 tonna, ágyúinak száma 96. Korának egyik legrettegettebb hadihajója a brit és francia tengerészek körében. Részt vett számos a britek és franciák elleni ütközetben, az újvilági spanyol települések és kikötők védelmében, kincsszállító hajókat kísért Amerikából Spanyolországba. 1705-ben részt vett egy ádáz és hősies tengeri ütközetben, mely 12 spanyol és 35 brit hajó között zajlott le. A több mint egy napon keresztül tartó csata során a tenger fenekére küldött néhány ellenséges hajót, majd az erősen megrongálódott San Felipe-t megcsáklyázták és elfoglalták az angolok. A hajó sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a britek nem sokáig birtokolhatták, kénytelenek voltak a sorsára hagyni, így a hullám-sírba szállt a rakterében lévő sok tonna arannyal együtt.

A San Felipe félvitorlás kép, vászon alapon fa kerettel és esztétikus fém névtáblával forgalmazzuk.

A San Felipe félvitorlás kép teljes egészében kézzel készített fa hajó makett, mely a gyakorlott és tapasztalt mesterek hozzá értő munkáját dicséri. A palánkozott technikával készített dísztárgy elkészítésénél nem használnak előre összeállított faépítő készleteket.

A hajó, vitorláshajó a BOLDOG, EGÉSZSÉGES, SIKERES élet jelképe a keleti hagyományok szerint. A legtöbb lakásban megjelenik valamilyen formában, hogy a lakók életébe gazdagságot hozzon, ahogy a Feng Shui is tanítja.

A félvitorlás kép építésénél a legjobb minőségű fákat használják (mint például mahagóni, ében, angol sycamore, rózsafa, fekete fa, cseresznye, sárga fa), melyek garantálják a dísztárgy beilleszkedését a lakberendezés és a design világába.

A történelmi hadihajó makett antik stílusú ornamentikáit, kajütablakait, horgonyait és más bonyolult részleteit, fémötvözetekből készítik, saját műhelyükben.

A vitorlázás elengedhetetlen kellékeit, a vitorlákat kézzel varrják, és változó vastagságú és színű kötélzet erősíti az árbocokhoz.

A méretarányos fa hajó makettek némelyike,  több száz munkaóra ráfordítással és nagy hozzáértéssel készül, eredeti tervek, részletes rajzok,  festmények alapján,

A gyártó A San Felipe  félvitorlás kép minőségét és pontosságát többször is gondosan ellenőrzi, mielőtt végső csomagolásába kerül.

Ajánljuk

A fentiekben leírtak alapján, ezt az exkluzív dekorációs elemet bátran ajánljuk, lakások, irodák, közösségi terek (hall, lobby, recepció, stb) bútorok kiegészítőjeként, vagy lehet akár egy különleges, születésnapi ajándék, egy emlékezetes esküvői ajándék, vagy mint a kollégák megbecsülésének emlékeként, céges ajándék is.

Termékeink közvetítenek egyfajta Feng Shui érzést, mely szerint a szerencse, a gazdagság behajózik életünkbe, s vállalkozásunkba.

Tisztán tartása, puha ecsettel, sűrített levegővel, hajszárítóval, és mindennel, ami fúj.