Sold out

Sagres makett L50

36 900 Ft

Elfogyott

Cikkszám: R121036 Kategória:
Leírás

SAGRES
-1937-


A HAJÓMAKETT

 • Mérete: 57 Hosszú (beleértve az orrárbocot is) x 40,5 Magas x 12 Széles (cm)

 • Anyaga: a hajómakettek kizárólag a legjobb minőségű fa alapanyagokból készülnek, a következő ritka trópusi fákból: mahagóni, ébenfa, rózsafa, feketefa, cseresznyefa, sárgafa, angol sycamore, jakfa.
  Az antik stílusú ágyúk, muskéták, horgonyok, dekoratív elemek és egyéb bonyolult részletek fémötvözetekből készültek, míg a vitorlák vászonból.

 • Tartozékok: a hajómaketthez esztétikus névtáblát és fából készült talpazatot biztosítunk. A talpazatnak köszönhetően, könnyen elhelyezhető a bútoron.

 • Csomagolás: a hajómakettet összeszerelve, kartondobozban forgalmazzuk.

 • Termékleírás: a Sagres történelmi hajó mására megépített méretarányos fa hajómakett teljes egészében kézzel készített, mely a gyakorlott és tapasztalt mesterek hozzáértő munkáját dícséri. Palánkozott technikával készült dísztárgy elkészítéséhez nem használnak előre összeállított fa építőkészleteket.
  A makett kiváló minőségű fa alapanyagokat tartalmaz, melyek garantálják a dísztárgy harmonikus beilleszkedését a lakberendezés és a design világába.
  A történelmi hajó makettjének antik stílusú ágyúi, kajütablakai, muskétái, horgonyai és más bonyolult részletei fémötvözetekből készült.
  A vitorlázás elengedhetetlen kellékei, a vitorlák kézzel varrottak.
  A méretarányos fa hajómakett eredeti tervek, részletes rajzok s  festmények alapján készült.
  A Sagres hajómakett minőségét és pontosságát a gyártó többször is gondosan ellenőrizte, mielőtt végső csomagolásába került. Így biztosítjuk Önt arról, hogy vásárlásakor egy kíváló minőségű terméket nyújtunk át, melyben sokáig örömét lelheti.


AJÁNLJUK

Lakások, irodák, éttermek, közösségi terek (hall, lobby, recepció stb.), s bútorok exkluzív kiegészítője ez az elegáns dísztárgy.

“A hajó, vitorláshajó a BOLDOG, EGÉSZSÉGES, SIKERES élet jelképe a keleti hagyományok szerint. A legtöbb lakásban megjelenik valamilyen formában, hogy a lakók életébe gazdagságot hozzon, ahogy a Feng Shui is tanítja.”

 • A Sagres  egyedi ajándék szeretteinek: születésnapra, névnapraévfordulóra, karácsonyra.

 • Kollégák elbúcsúztatásakor – a hajó jelképes ajándék, amivel sok szerencsét kívánhat kollégájának, aki “új vizekre evez az élet tengerén“.

 • Partner számára – a hajó jelképes ajándék egy értékes parner részére, mellyel elmondhatja: “egy hajóban evezünk“, egy cél érdekében.

 • Nászajándékként – egy hajóval szimbolizálva elmondhatja jókívánságait a jegyespárnak. “Hajózzon be az örök boldogság a közös életükbe“.

 • Édesapjának – valósítsa meg gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel.
  Az öröm biztosan nem marad el!


TISZTÁN TARTÁSA 

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt hajót, hogyan tudnák megvédeni a kosztól, portól. Ehhez ajánljuk a Porpisztoly-t.