Sold out

Riva Rama 44 platinium painted

119 000 Ft

Elfogyott

Cikkszám VVGNSB0010P-G-60 Kategória:
Leírás

Technikai adatok:

 

    • MÉRETE: 68 x 21 x 20 magas cm

 

    • ANYAGA: prémium minőségű mahagóniból készült hajótest, bőr ülések, króm kiegészítők

 

    • TARTOZÉKOK: a motorcsónak tömör fából készült talpazaton fekszik. A talpazatnak köszönhetően könnyen elhelyezhető a bútoron.

 

    • CSOMAGOLÁS: a makettet összeszerelve, biztonságos fa védőkeretben és dobozban forgalmazzuk.

 

 

A hajó története

A Riva az elegancia, a minőség megtestesítője, és egyike az első, európában kézzel készített motorcsónakoknak. Az 1950-es évektől a világ egyik vezető motorcsónak gyártója, ahol magas színvonalú termékeket készítenek. A Riva név az 1840-es évekre tekint vissza, amikor Pietro Riva hozzákezdett a csónakok készítéséhez egy kis észak-olaszországi városban, Sarnico-ban. Pietro unokája, Carlo indította útjára a Riva motorcsónakok legendáját és az 1950-es években Carlo Riva kétségtelenül egy magas színvonalú és minőségű, elegáns mahagóni motorcsónak gyártásába kezdet A Riva Aquarama volt az első európai motorcsónak mely a társadalmi hovatartozás szimbólumává vált. A Riva Rama a modern hajóosztály legújabb mesterműve. A 44 láb hosszú hajó minden részletében a luxus az elegancia megtestesítője. Az eleganciához megfelelő erő is párosul a MAN R6-800 CRM, 800 lóerős motornak köszönhetően. A masszív, 17 tonnás motorcsónak elérheti 40 csomós sebességet.

Ismertető a készítésről

A Riva Rama 44 platinium painted teljes egészében kézzel készített makett. A méretarányos hajó több száz munkaóra ráfordítással és nagy hozzáértéssel készült, eredeti tervek, részletes rajzok és festmények alapján. A palánkozott technikával készített dísztárgy elkészítésénél nem használtak előre összeállított fa építőkészleteket. A hajó pazar megjelenése a tükörfényes felületnek köszönhető, melyet a többrétegű lakk és a tökéletes felületi csiszolás eredményez. A hajó lenyűgöző részletei közé sorolhatóak a fényes króm és sárgaréz elemek, a részletes műszerfal, és a bőr ülések. A valódi bőrből készült ülések a kor eleganciáját sugallják. A Riva Rama 44 platinium painted mielőtt elhagyja a műhelyet, alapos minőség-ellenőrzési folyamaton megy keresztül, amely biztosítja, hogy egy hiteles és tökéletes terméket nyújtunk át megvásárlásakor.

AJÁNLJUK

Lakások, irodák, közösségi terek (hall, lobby, recepció, stb.) bútorok kiegészítőjeként. Különleges születésnapi, emlékezetes esküvői ajándék, vagy mint a kollégák megbecsülésének emlékeként céges ajándék.

ÉRDEKESSÉG
A hajó a Feng Shuiban a gazdagságot jelenti, illetve azt a gondolatot ébreszti, hogy egy pénzzel megrakott hajó úszik felénk a vízen. A hajó új karrier lehetőségeket is hozhat, de vigyázzunk vele, hogy eleje ne nézzen kifelé az ajtón mert úgy kiviheti a pénzt a házból!

TISZTÁN TARTÁSA:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt hajót, hogyan tudnák meg védeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk, ilyen a vitrin és a porpisztoly.

A hőingadozás, páratartalom változás miatt a hajótesten bekövetkezett repedésekért felelősséget nem vállalunk.

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak