Réz hajókormány óra

27 900 Ft

Készleten

Cikkszám WC-1451 Kategóriák: ,
Leírás

RÉZ HAJÓKORMÁNY ÓRA

 • MÉRETE: átmérő 23 cm, számlap átmérő 14 cm
 • ANYAGA: antilkolt sárgaréz, üveg
 • CSOMAGOLÁS: kartondoboz
 • Fontos információ: Az óra 1 db AA elemmel működik, mely nem tartozék.

Ismerje meg ezt a lenyűgöző réz hajókormány órát, amely a vitorlás életmód eleganciáját és a tenger szeretetét hivatott kifejezni. Az óra 23 cm átmérőjű, antikolt sárgarézből készült, ami kiemelkedően exkluzív megjelenést kölcsönöz neki. A szélén körbe csiszolt üveg alatt helyezkedik el az esztétikus számlap a „Ships time” felirattal, melyet egy Quartz óraszerkezet hajt, ami 1 db AA elemmel működik (nem tartozék).

Képzelje el, ahogyan ez a gyönyörű, antikolt sárgarézből készült hajókormány óra otthonában vagy irodájában a középpontba kerül, eleganciát és stílust sugározva. A finoman megmunkált, csiszolt üveg alatti számlap nem csupán az időt mutatja, hanem a vízparti kalandokra és a vitorlázásra emlékezteti Önt. Ez az óra tökéletesen ötvözi a klasszikus tengerészeti stílust a modern időmérés pontosságával, így a mindennapokban is a vízparti életérzését fejezheti ki vele.”

 • Otthonában vagy irodájában szeretné megidézni a vízparti kalandok hangulatát egy stílusos és funkcionális díszítőelemmel?
 • Egy olyan exkluzív ajándékot keres, ami nem csupán a vízparti életmód iránti szeretetet fejezi ki, hanem a mindennapi használat során is praktikus?

Ez a réz hajókormány óra ideális választás azok számára, akik a vitorlás életmódot és a vízparti időtöltést kedvelik. Otthonában vagy irodájában elhelyezve, nem csupán a tengeri hangulatot idézi meg, hanem egy beszélgetési témát is biztosít, miközben a Quartz óraszerkezet gondoskodik a pontos időről.

 1. Exkluzív megjelenés: Az antikolt sárgarézből készült hajókormány óra kiemelkedően elegáns megjelenést biztosít.
 2. Finom számlap dizájn: A csiszolt üveg alatti esztétikus számlap a „Ships time” felirattal nem csak szemet gyönyörködtető, hanem stílusos is.
 3. Pontos időmérés: A Quartz óraszerkezet megbízható és pontos időmérést biztosít, hosszú ideig.
 4. Ideális méret: 23 cm átmérőjével tökéletesen illeszkedik bármely asztalra vagy polcra, elegáns kiegészítőként szolgálva.
 5. Tengeri hangulatot teremtő díszítőelem: Az óra tökéletesen tükrözi a vitorlázás és a vízparti életmód szeretetét.

Amennyiben egy stílusos, tengeri hangulatot árasztó és megbízható időmérőt keres, ami tökéletes kiegészítője lehet a vitorlás életmódhoz illő otthonának vagy irodájának, ez a rézből készült hajókormány óra az Ön számára ideális választás.

Válassza ezt a különleges hajókormány formájú órát, amely tökéletesen illeszkedik a tengerparti stílushoz, és vigye haza a vízparti hangulatot és a vitorlázás eleganciáját otthonába vagy irodájába.

A hajókormány óra tisztítása, karbantartása:

A fém részek karbantartásánál ez első lépés, hogy finoman egy enyhén nedves ruhával eltávolítjuk az óra fém felületére rárakodott port, homokot, ügyelve arra, hogy azok a külső felületet ne karcolják meg. Ezt a műveletet egy száraz puha ruhával való áttörléssel javasolt befejezni.

Ezt a hajókormány órát ajánljuk:

 • Vitorlázást kedvelőknek: Azoknak, akik a tengerparti életstílust és a vitorlázást kedvelik, és szeretnék ezt a szenvedélyüket otthonuk vagy irodájuk díszítésével is kifejezni.
 • Exkluzív lakberendezési tárgyként: Azok számára, akik egyedi és stílusos dísztárgyakat keresnek otthonukba vagy irodájukba, amelyek kiemelik a belső tér eleganciáját.
 • Ajándékként: Ha különleges és emlékezetes ajándékot szeretnének adni barátaiknak vagy családtagjaiknak, különösen ha azok a vízparti életmódot kedvelik.
 • Tengeri hangulat kedvelőknek: Azoknak, akik a tengerészeti témájú dekorációt részesítik előnyben, és szeretnék otthonuk vagy irodájuk hangulatát egy elegáns, tengeri stílusú tárggyal gazdagítani.
 • Esküvőre: Szimbolikus ajándékként az ifjú párnak.

 

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
5,0
1 vélemény alapján
5 csillag
100
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
1-1 of 1 review
 1. TM