Rainbow festett makett L60

28.900 Ft

Készleten

Cikkszám: VVGNYT0015P-60 Kategória:
Leírás

RAINBOW

-1930-

&nbsp

A HAJÓ TÖRTÉNETE

A Rainbow a J-osztály 1930-as jachtja volt, és az 1934-es Amerika Kupa sikeres védője.  Harold Vanderbilt megrendelésére William Starling Burgess tervezte. A hajót 1940-ben selejtezték le.

2012-ben készítettek egy Rainbow-replikációt. 2015 januárjában jelentették, hogy eladó  10,450,000 ? + áfa megfizetésével.

&nbsp

A HAJÓMAKETT

&nbsp

  • Mérete: 66 x 11 x 78 cm

&nbsp

  • Anyaga: akácia – mahagóni, angol sycamore, rózsafa, fekete fa, cseresznye, sárgafa.

&nbsp

  • Tartozékok: a hajómaketthez esztétikus névtáblát és fából készült talpazatot biztosítunk. A talpazatnak köszönhetően, könnyen elhelyezhető a bútoron.

&nbsp

  • Csomagolása:  a fa hajómakettet biztonságos dobozban fektetett vitorlázattal forgalmazzuk, melynek felállítása néhány percet igényel.

&nbsp

&nbsp

A Rainbow méretarányos fa hajómakett teljes egészében kézzel készített, mely a gyakorlott és tapasztalt mesterek hozzáértő munkáját dícséri. A palánkozott technikával készült dísztárgy a legapróbb részletig kidolgozott, elkészítéséhez nem használnak előre összeállított fa építőkészleteket.

A makett kiváló minőségű fa alapanyagokat tartalmaz, melyek garantálják a dísztárgy harmonikus beilleszkedését a lakberendezés és a design világába.

A vitorlás makett kajütablakait, horgonyait és más bonyolult részleteit, rézből, bronzból, fémötvözetekből készítik, saját műhelyükben. A vitorlázás elengedhetetlen kellékei, a vitorlák kézzel varrottak.

A méretarányos fa hajómakett több száz munkaóra ráfordítással és nagy hozzáértéssel készült, eredeti tervek, részletes rajzok és  festmények alapján.

A Rainbow hajómakett minőségét és pontosságát a gyártó többször is gondosan ellenőrizte, mielőtt végső csomagolásába került. Így biztosítjuk Önt arról, hogy vásárlásakor egy kiváló minőségű terméket nyújtunk át, melyben sokáig örömét lelheti.

&nbsp

AJÁNLJUK

Lakások, irodák, éttermek, közösségi terek (hall, lobby, recepció stb.), s bútorok exkluzív kiegészítőjeként ezt az elegáns dísztárgyat.

A hajó, vitorláshajó a BOLDOG, EGÉSZSÉGES, SIKERES élet jelképe a keleti hagyományok szerint. A legtöbb lakásban megjelenik valamilyen formában, hogy a lakók életébe gazdagságot hozzon, ahogy a Feng Shui is tanítja.

Hajózzon be Önhöz is a szerencse!

A Rainbow hajómodell egyedi ajándék szeretteinek: születésnapra, névnapraévfordulóra, karácsonyra.

Kollégák elbúcsúztatásakor – a hajó jelképes ajándék, amivel sok szerencsét kívánhat kollégájának, aki új vizekre evez az élet tengerén.

Partner számára – a hajó jelképes ajándék egy értékes parner részére, mellyel elmondhatja: egy hajóban evezünk, egy cél érdekében.

&nbsp

Nászajándékként – egy hajóval szimbolizálva elmondhatjuk jókívánságainkat a jegyespárnak. “Hajózzon be az örök boldogság a közös életükbe“.

Édesapjának – valósítsa meg gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!

&nbsp

TISZTÁNTARTÁSA: 

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt hajót, hogyan tudnák megvédeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk:

&nbsp

  • Vitrin, mely amellet, hogy védi a hajómakettet, nagyon esztétikus is.

  • Porpisztoly