Sold out

Pen Duick hajómakett

32 900 Ft

Elfogyott

Cikkszám R124108 Kategória:
Leírás

PEN DUICK hajómakett

  • MÉRETE: 54,5 × 9 × 63 cm magas
  • ANYAGA: fa
  • CSOMAGOLÁS: a fa hajó makettet biztonságos dobozban fektetett vitorlázattal,   forgalmazzuk, melynek helyre illesztése néhány percet igényel.
  • TERMÉK Tulajdonságai: a Pen Duick fa hajómakett teljes egészében kézzel készített, mely a gyakorlott és tapasztalt mesterek hozzáértő munkáját dicséri.

Termékleírás:

A PEN DUICK történelmi hajómakett nem kevesebbet kínál, mint egy darabot a tengeri történelemből, méghozzá egy igazán elegáns és lenyűgöző formában. A PEN DUICK az egyik leghíresebb vitorlás az egész világon, ami az 1898-ban készült eredeti hajó valósághű reprodukciójaként készült. Az eredeti PEN DUICK Éric Tabarly francia tengerész tiszteletére került restaurálásra, aki jelentős hatással volt a vitorlázó közösségre és az egész vitorlássportra.

A hajó első tulajdonosa Adolphus Fowler volt. Mielőtt Guy Tabarly birtokába került a következő neveket viselte: Griselidis (1902), Magda (1908), Cora V (1919), Astarté (1922), Panurge 1931), Butterfly (1933),  és végül Pen Duick (1935).

A Pen Duick hajómakett ragyogóan tükrözi a hajó klasszikus sziluettjét, a hagyományos, de időtlen designját, és a kivételes kivitelezési minőséget. Minőségi fából készült, melynek sötét, gazdag tónusa és finom erezete kiemeli a hajó eredeti szépségét és eleganciáját.

A részletgazdag kidolgozás észrevehető a hajótest finom vonalvezetésén, a gondosan elkészített vitorlákon, és a precíz, kézműves munkával készült kiegészítőkön, mindezek együttesen hűen tükrözik a PEN DUICK hajó egyedülálló karakterét és történelmi jelentőségét.

Egy PEN DUICK hajómakett nem csak egy tárgy, hanem egy történet, egy múltbéli korszak hű mása, ami mindazok számára értékes, akik érdeklődnek a tengeri történelem, a hajózás és a navigáció iránt. Azok számára, akik a tenger iránti szeretetüket és a hajózás iránti szenvedélyüket szeretnék otthonukban is megjeleníteni, ez a makett a tökéletes választás.

Az otthon bármely pontján elhelyezve, a PEN DUICK hajómakett minden tekintetet magára vonz, és beszélgetésindítóként is szolgál, miközben egy csipetnyi történelmi eleganciát és romantikát visz a helyiségbe.

A Loire menti lápos talajon történt zátonyra futását követőn „hagyták el” a hajót.1938-ban Guy Tabarly, Nantes-ban vásárolta meg a hajót és felújította. A hajó breton neve „tête noire” a cinke „fekete fej”-ére utal. Ebben az időben még csak kevés yacht és sporthajó volt Franciaország kikötőiben. 1952-ben a 21 éves Eric Tabarly megvásárolja a vitorlás hajót apjától, és őrzi a legendát évtizedeken át. A hajó és kapitánya Wales dél-keleti partjainál, 1998. június 14-e viharos éjszakáján tűnt el.

 

Ajánljuk

Lakások, irodák, éttermek, közösségi terek (hall, lobby, recepció stb.), s bútorok exkluzív kiegészítőjeként ezt az elegáns dísztárgyat.

„A hajó, vitorláshajó a BOLDOG, EGÉSZSÉGES, SIKERES élet jelképe a keleti hagyományok szerint. A legtöbb lakásban megjelenik valamilyen formában, hogy a lakók életébe gazdagságot hozzon, ahogy a Feng Shui is tanítja.”

Hajózzon be Önhöz is a szerencse!

A Pen Duick hajómakett egyedi ajándék szeretteinek: születésnapra, névnapraévfordulóra, karácsonyra.

Kollégák elbúcsúztatásakor – a hajó jelképes ajándék, amivel sok szerencsét kívánhat kollégájának, aki „új vizekre evez az élet tengerén„.

Partner számára – a hajó jelképes ajándék egy értékes partner részére, mellyel elmondhatja: „egy hajóban evezünk„, egy cél érdekében.

Nászajándékként – egy hajóval szimbolizálva elmondhatjuk jókívánságainkat a jegyespárnak. „Hajózzon be az örök boldogság a közös életükbe„.

Édesapjának – valósítsa meg gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!

A Pen Duick hajómakett TISZTÁN TARTÁSA: 

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt hajót, hogyan tudnák megvédeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk:

Vitrin, mely amellett, hogy védi a hajómakettet, nagyon esztétikus is.

Porpisztoly

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak