Sold out

Öreg vitorlások 32cm

10 900 Ft

Kijelölés törlése
Cikkszám R10350 Kategória:
Leírás

Technikai adatok:

  • MÉRETE: 32 × 6 × 32 cm magas
  • ANYAGA: fa
  • CSOMAGOLÁS: kartondoboz
  • A készletben elérhető makettek:  A: Golden Hind B: Victory C: Mayflower.
  • Fontos információ: Az ár egy darab vitorlás makettre értendő.

 

Fedezze fel az „Öreg vitorlások” vitorlás makett gyűjtemény lenyűgöző darabjait, melyek a tengeri történelem meghatározó hajóit ölelik fel. A 32 cm-es makett készletekben a Golden Hind, a Victory és a Mayflower vitorlás maketteket találja, melyek mindegyike az apró részletekig pontosan és hűen reprezentálja az eredeti hajókat.

A Golden Hind, Sir Francis Drake legendás hajója, mely az egész világot megkerülte, kiváló minőségben és pontosan rekonstruált formában éled újjá. A Victory, Lord Nelson híres hajója a Trafalgari csatában, büszkén mutatja meg lenyűgöző árbocait és vitorláit, melyek olyan részletességgel készültek, mintha az eredeti hajó fedélzetén állnánk. Végül, de nem utolsósorban, a Mayflower, amely az új világba szállította az első angol telepeseket, lenyűgözően tükrözi azt a bátorságot és eltökéltséget, amellyel ezek az utazók új életet kezdtek.

Minden egyes makett kiváló minőségű anyagokból készül, és tökéletes ajándék lehet a tengeri történelem és a hajózás szerelmeseinek. Az „Öreg vitorlások” gyűjtemény nem csak egy gyűjtemény, hanem egy utazás a múltba, ahol a tenger és az emberek közötti összefonódott kapcsolatok története elevenedik meg.

Az Öreg vitorlások makett készletet ajánljuk:

  1. Történelem szerelmeseinek: Azok számára, akik érdeklődnek a tengeri történelem iránt és szeretnék látni, hogyan néztek ki a kor híres hajói, ezek a makettek tökéletes választás lehetnek. A makettek részletessége és pontossága lehetővé teszi, hogy a történelem életre keljen a szemük előtt.
  2. Vitorlázás és hajózás rajongóinak: Azoknak, akik szenvedélyesen érdeklődnek a vitorlázás és a hajózás iránt, vagy akik maguk is részt vesznek ezen tevékenységekben, ezek a makettek kiváló módja annak, hogy kifejezzék szenvedélyüket és tiszteletüket azok iránt a hajók iránt, amelyek meghatározták a tengeri utazás történetét.
  3. Gyűjtőknek: Azok számára, akik szeretik gyűjteni a különféle maketteket és modellhajókat, az „Öreg vitorlások” gyűjtemény egyedülálló és értékes hozzáadás lehet gyűjteményükhöz. A makettek minősége és autentikussága garantálja, hogy éveken át büszkén mutathatják be őket otthonukban vagy irodájukban.
  4. Üzleti partnerek számára: a hajó jelképes ajándék egy értékes partner részére, mellyel elmondhatja: „egy hajóban evezünk”, egy cél érdekében.
  5. Édesapáknak, Nagyszülőknek: Valósítsa meg az idősebb korosztály gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!

 

Öreg Vitorlások makett készlet

Öreg Vitorlások makett készlet

 

TISZTÁN TARTÁSA:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt makettet, hogyan tudnák megvédeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk:

Vitrin, mely amellett, hogy védi a hajómakettet, nagyon esztétikus is.

A Porpisztoly használata a hajómakett tisztán tartásában azért előnyös, mert gyengéden, mégis hatékonyan távolítja el a port a nehezen hozzáférhető részekről és a finom részletekről anélkül, hogy kárt tenné a modellben.

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak