-30%

Omega 46 makett L70

104 300 Ft

Készleten

Cikkszám VVGNYT003P Kategóriák: ,
Leírás

OMEGA 46

  • MÉRETE: 70 × 18 × 110 magas cm
  • ANYAGA: akácia – mahagóni, ében, angol sycamore, rózsafa, fekete fa, cseresznye, sárga fa, prémium minőségű mahagóniból készült hajótest.
  • TARTOZÉKOK: a motorcsónak tömör fából készült talpazaton fekszik. A talpazatnak köszönhetően könnyen elhelyezhető a bútoron.
  • CSOMAGOLÁS: A fa hajó makettet biztonságos dobozban fektetett vitorlázattal,  forgalmazzuk, melynek helyre illesztése néhány percet igényel.
  • TÖRTÉNETE:
    Felszereltsége:
    a tulajdonosok kérésére kétágyas kabin előre, nagy V fekhelyt és en-suite heads rekesz külön zuhanyfülkével, Jabsco elektromos WC tartálytartály, második ajtó a szalon területére. Nagy tárolószekrény a jobb oldalon csúszó kosarakkal. Szalon jobb oldali ülőgarnitúrával / fekvőüléssel és C-alakú ülőhelyekkel a bal oldalon, szalonasztallal. Bal hátsó konyha 2 rozsdamentes acél mosogatóval, felültöltős hűtőszekrény és külön fagyasztószekrény, mindkettőt Isotherm lemezhűtők hűtik, kardánnal ellátott 2 égős Eno gáztűzhely sütővel, mikrohullámú sütő. Jobbra nagy térképasztal, előre néző navigátori üléssel. Hátsó kétágyas kabin. A faborítás nagyon magas színvonalú, és teakfa és magyal padlóburkolattal rendelkezik, ismét gyönyörű állapotban. Fűtés Webasto.

Ismertető a készítésről

Az Omega 46 méretarányos fa hajómakett teljes egészében kézzel készített, mely a gyakorlott és tapasztalt mesterek hozzáértő munkáját dicséri. A palánkozott technikával készült dísztárgy a legapróbb részletig kidolgozott, elkészítéséhez nem használnak előre összeállított fa építőkészleteket. A makett kiváló minőségű fa alapanyagokat tartalmaz, melyek garantálják a dísztárgy harmonikus beilleszkedését a lakberendezés és a design világába. A vitorlás makett kajütablakait, horgonyait és más bonyolult részleteit, rézből, bronzból, fémötvözetekből készítik, saját műhelyükben. A vitorlázás elengedhetetlen kellékei, a vitorlák kézzel varrottak. A méretarányos fa hajómakett több száz munkaóra ráfordítással és nagy hozzáértéssel készült, eredeti tervek, részletes rajzok s  festmények alapján. Az Omega 46 hajómakett minőségét és pontosságát a gyártó többször is gondosan ellenőrizte, mielőtt végső csomagolásába került. Így biztosítjuk Önt arról, hogy vásárlásakor egy kiváló minőségű terméket nyújtunk át, melyben sokáig örömét lelheti.

AJÁNLJUK

Lakások, irodák, közösségi terek (hall, lobby, recepció, stb.) bútorok kiegészítőjeként. Különleges születésnapi, emlékezetes esküvői ajándék, vagy mint a kollégák megbecsülésének emlékeként céges ajándék.

ÉRDEKESSÉG
A hajó a Feng Shuiban a gazdagságot jelenti, illetve azt a gondolatot ébreszti, hogy egy pénzzel megrakott hajó úszik felénk a vízen. A hajó új karrier lehetőségeket is hozhat, de vigyázzunk vele, hogy eleje ne nézzen kifelé az ajtón mert úgy kiviheti a pénzt a házból!

TISZTÁN TARTÁSA:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt hajót, hogyan tudnák meg védeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk, ilyen a vitrin és a porpisztoly.

A hőingadozás, páratartalom változás miatt a hajótesten bekövetkezett repedésekért felelősséget nem vállalunk.