-30%

Omega 46 hajómakett L70

Original price was: 149 000 Ft.Current price is: 104 300 Ft.

Készleten

Cikkszám VVGNYT003P Kategóriák: ,
Leírás
  • MÉRETE: 70 × 18 × 110 magas cm
  • ANYAGA: akácia – mahagóni, ében, angol sycamore, rózsafa, fekete fa, cseresznye, sárga fa, prémium minőségű mahagóniból készült hajótest.
  • TARTOZÉKOK: a motorcsónak tömör fából készült talpazaton fekszik. A talpazatnak köszönhetően könnyen elhelyezhető a bútoron.
  • CSOMAGOLÁS: A fa hajó makettet biztonságos dobozban fektetett vitorlázattal,  forgalmazzuk, melynek helyre illesztése néhány percet igényel.

 

Felszereltsége: a tulajdonosok kérésére kétágyas kabin előre, nagy V fekhelyt és en-suite heads rekesz külön zuhanyfülkével, Jabsco elektromos WC tartálytartály, második ajtó a szalon területére. Nagy tárolószekrény a jobb oldalon csúszó kosarakkal. Szalon jobb oldali ülőgarnitúrával / fekvőüléssel és C-alakú ülőhelyekkel a bal oldalon, szalonasztallal. Bal hátsó konyha 2 rozsdamentes acél mosogatóval, felültöltős hűtőszekrény és külön fagyasztószekrény, mindkettőt Isotherm lemezhűtők hűtik, kardánnal ellátott 2 égős Eno gáztűzhely sütővel, mikrohullámú sütő. Jobbra nagy térképasztal, előre néző navigátori üléssel. Hátsó kétágyas kabin. A faborítás nagyon magas színvonalú, és teakfa és magyal padlóburkolattal rendelkezik, ismét gyönyörű állapotban. Fűtés Webasto.

Ismertető a készítésről

Az Omega 46 hajómakett méretarányos és teljes egészében kézzel készített, mely a gyakorlott és tapasztalt mesterek hozzáértő munkáját dicséri. A palánkozott technikával készült dísztárgy a legapróbb részletig kidolgozott, elkészítéséhez nem használnak előre összeállított fa építőkészleteket. A makett kiváló minőségű fa alapanyagokat tartalmaz, melyek garantálják a dísztárgy harmonikus beilleszkedését a lakberendezés és a design világába.

A vitorlás makett kajütablakait, horgonyait és más bonyolult részleteit, rézből, bronzból, fémötvözetekből készítik, saját műhelyükben. A vitorlázás elengedhetetlen kellékei, a vitorlák kézzel varrottak ennél az Omega 46 hajómakettnél. A méretarányos fa hajómakett több száz munkaóra ráfordítással és nagy hozzáértéssel készült, eredeti tervek, részletes rajzok s  festmények alapján. Az Omega 46 hajómakett minőségét és pontosságát a gyártó többször is gondosan ellenőrizte, mielőtt végső csomagolásába került. Így biztosítjuk Önt arról, hogy vásárlásakor egy kiváló minőségű terméket nyújtunk át, melyben sokáig örömét lelheti.

 

ÉRDEKESSÉG
A hajó a Feng Shuiban a gazdagságot jelenti, illetve azt a gondolatot ébreszti, hogy egy pénzzel megrakott hajó úszik felénk a vízen. A hajó új karrier lehetőségeket is hozhat, de vigyázzunk vele, hogy eleje ne nézzen kifelé az ajtón mert úgy kiviheti a pénzt a házból!

TISZTÁN TARTÁSA:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt hajót, hogyan tudnák meg védeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk, ilyen a vitrin és a porpisztoly.

A hőingadozás, páratartalom változás miatt a hajótesten bekövetkezett repedésekért felelősséget nem vállalunk.

AJÁNLJUK

Lakások, irodák, közösségi terek (hall, lobby, recepció, stb.) bútorok kiegészítőjeként. Különleges születésnapi, emlékezetes esküvői ajándék, vagy mint a kollégák megbecsülésének emlékeként céges ajándék.

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak