Sold out

Mini történelmi vitorlás makett szett

3 490 Ft

Kijelölés törlése
Cikkszám R10348 Kategória:
Leírás

MINI TÖRTÉNELMI VITORLÁS MAKETT SZETT

  • Mérete: 16 cm
  • Színe: festett
  • Anyaga: fa, fém
  • Termék információk: A: Golden hind,  B: Victory,  C: Mayflower. A három talán leghíresebb öreg történelmi hajó, szuvenír méretben.
  • Fontos információ:  Az ár egy darab hajómakettre vonatkozik.

Ebben az exkluzív mini történelmi vitorlás makett szettben három legendás hajó kelt életre a tengerészet történelméből, méghozzá miniatűr, 16 cm-es változatban. Minden egyes hajó makettet gondosan és részletgazdagon terveztek és alkottak meg, hogy igazán hű legyen az eredetihez, miközben a modern otthonok dekoratív elemeként is megállja a helyét.

Kezdjük a „Golden Hind”-dal, Sir Francis Drake híres hajójával, amely a világ körüli utazást tette meg 1577 és 1580 között. Ezen az utazáson Drake a hajó fedélzetén találta magát, amikor első angolként bejárta a világ minden táját. A makett elragadóan ábrázolja a „Golden Hind” lenyűgöző vonalait, ívelt farát és bonyolult vitorlázatát. A hajótest aranyszínű díszítése és a részletesen kidolgozott fedélzet azok számára is izgalmassá teszi, akik nem is ismerik Drake híres utazásának történetét.

Tehát a Golden Hind, amely Sir Francis Drake kapitány vezetésével 1577 és 1580 között megkerülte a Földet, nemcsak a bátor kalandokra és felfedezésekre emlékeztet, de arra is, hogy milyen volt a 16. század végén egy hajón élni és dolgozni.

A következő a sorban a „Victory”, talán az egyik leghíresebb hadihajó a tengerészeti történelemben. Lord Nelson admirális vezetésével a „Victory” játszott kulcsszerepet a Trafalgari csatában 1805-ben. Ez a történelmi hajó a mai napig a brit tengerészeti hatalom diadalát és a klasszikus tengeri hadviselés virágkorát idézi. A makett lenyűgözően mutatja be a hajó komplex vitorlázatát, valamint a sűrűn elhelyezkedő ágyúkat, amelyek a „Victory” fedélzetén találhatóak. Az aprólékosan kidolgozott díszítés és a hajó történelmi jelentősége teszi ezt a makettet igazán különlegessé.

Végül, de nem utolsósorban érkezik a „Mayflower”, az a hajó, amely 1620-ban vitte az első angol telepeseket az Új Világba. A „Mayflower” az merikába vándorló puritánok hajójaként vonult be a történelembe 1620-ban, és emlékeztet az új kezdetekre és lehetőségekre. Ez a hajó az Amerikai Egyesült Államok történelmének egyik legfontosabb ikonja, és ez a makett méltóan ábrázolja azt. A hajó karakterisztikus kék-fehér festése és a részletesen kialakított fedélzet hűen tükrözi a „Mayflower” eredeti megjelenését.

Ez a mini történelmi vitorlás makett szett nem csupán egy egyszerű dísz vagy gyűjteményi darab, hanem egy lenyűgöző történelmi utazásra is hívja a tulajdonosát. A mini vitorlás makett szett minden egyes darabja állvánnyal érkezik, amely tökéletesen mutatja be a hajókat és biztosítja a stabilitásukat. Ráadásul a hajók alján kis információs táblák is helyet kapnak, amelyek rövid történelmi leírást adnak a nézelődők számára, így nem csupán díszítik az otthont, hanem képződési értékkel is bírnak. Mindezen előnyök mellett a hajók rendkívül strapabírók és hosszú élettartamot ígérnek, így hosszú éveken keresztül örömet okozhatnak tulajdonosaiknak.

Ez a három hajó együttesen alkotja ezt a különleges mini történelmi vitorlás makett szettet, amely lehetőséget kínál arra, hogy egy csipetnyi történelmet vigyünk otthonunkba. A 16 cm-es méret tökéletes arra, hogy az asztalon, polcon vagy bármely más bemutatóhelyen elhelyezve díszítse otthonunkat, irodánkat. A hajók egyedülálló tervezése és minőségi kivitelezése garantálja, hogy hosszú éveken át gyönyörködhessünk bennük. Mivel minden egyes makett külön-külön is megvásárolható, választhatjuk azt, ami leginkább érdekel minket, vagy összegyűjthetjük mindhárom legendás hajót. Azok számára, akik értékelik a tengerészeti történelmet és a minőségi kézműves termékeket, ez a makett szett igazán elengedhetetlen darabja lehet a gyűjteményüknek.

A Mini történelmi vitorlás makett szettet ajánljuk:

  1. Történelmi hajók és vitorlázás rajongóinak, akik érdeklődnek a tengerészet történelme iránt és szeretnék otthonukat vagy irodájukat egyedi és jelentőségteljes tárgyakkal díszíteni.
  2. Gyűjtőknek, akik értékelik a kézzel készített, minőségi műtárgyakat és keresnek egy új, figyelemfelkeltő darabot gyűjteményük számára.
  3. Ajándékként azok számára, akik értékelik a kézműves munkát, a részleteket és az egyedi tárgyakat – legyen szó születésnapról, évfordulóról vagy bármilyen különleges alkalomról.
  4. Üzleti partnerek számára: a hajó jelképes ajándék egy értékes partner részére, mellyel elmondhatja: „egy hajóban evezünk”, egy cél érdekében.
  5. Édesapáknak, Nagyszülőknek: Valósítsa meg az idősebb korosztály gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!

 

TISZTÁN TARTÁSA:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt makettet, hogyan tudnák megvédeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk:

Vitrin, mely amellett, hogy védi a hajómakettet, nagyon esztétikus is.

A Porpisztoly használata a hajómakett tisztán tartásában azért előnyös, mert gyengéden, mégis hatékonyan távolítja el a port a nehezen hozzáférhető részekről és a finom részletekről anélkül, hogy kárt tenné a modellben.

További vitorlás makettjeink

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak