Mentőöv órával 32 cm

8 900 Ft

Már csak 1 db készleten

Cikkszám R11866 Kategóriák: ,
Leírás

MENTŐÖV ÓRÁVAL 32 CM

 • MÉRETE: átmérő 32 cm
 • SZÍNE: kék-fehér
 • CSOMAGOLÁS: kartondoboz
 • Fontos információ: Az óra 1 db AA elemmel működik, amely nem tartozék.

Ön most egy olyan termék előtt áll, ami nem csak az időt méri, hanem a tengeri életmód szeretetét is kifejezi. Képzelje el ezt a kék és fehér textil borítású, 32 cm átmérőjű mentőöv órát, amelynek közepén egy elegáns római számmal jelölt quartz óra található. Ez a „Welcome on Board” felirattal ellátott tengeri hangulatú dísztárgy tökéletes választás azok számára, akik a nautikus lakberendezés eleganciáját és a vitorlázás romantikáját szeretnék otthonukba  hozni.

Hogyan tud egy mentőöv óra eleganciát csempészni otthonába vagy irodájába? A klasszikus tengeri színekkel és a letisztult design elegáns kiegészítővé teszik ezt a terméket bármelyik helyiségben.

Milyen módon idézi meg ez a termék a tengeri életmód hangulatát? Modern és hagyományos elemek ötvözésével illik bármilyen stílusú enteriőrbe. A különleges kialakítás és a magas minőségű anyaghasználat egyedivé teszi ezt a dísztárgyat.

Ez a mentőöv óra tökéletes választás az Ön számára, ha a vitorlázás és a tenger szeretetét szeretné otthonában vagy irodájában megjeleníteni. Egyedi dizájnjával és kifinomult megjelenésével különleges hangulatot teremt, miközben praktikus funkcióját, az időmérést is ellátja.

És hogy miért fogja kedvelni ezt a mentőöv órát? Mert ez a termék tökéletesen ötvözi a funkcionalitást a stílussal, és egy olyan egyedi darab, amely képes felidézni a tengerparti vakációk emlékeit. Bárhol is fogja elhelyezni, látványos, mégis letisztult megjelenést, nyugalmat és eleganciát sugároz majd.

Ez a különleges mentőöv óra az alábbi jellemzőkkel büszkélkedhet:

 • Kék-fehér textil borítás, ami a tengeri hangulatot idézi.
 • 32 cm átmérő, ideális méret a könnyű elhelyezéshez.
 • „Welcome on Board” felirat, ami egy barátságos üdvözlést nyújt.
 • Elegáns római számokkal ellátott quartz óra, ami a pontosságot és a minőséget garantálja.

Ha Ön is azon szerencsések közé tartozik, akik a vízparti életmódot és a vitorlázást kedvelik, akkor ez a mentőöv óra tökéletes kiegészítője lesz otthonának vagy irodájának.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy otthonába hozza a tengeri hangulatot! Tegye kosarába még ma ezt a gyönyörű dísztárgyat, és élvezze annak minden pillanatát!

 

A mentőöv óra dísztárgyat ajánljuk

 1. Tengeri Életmódot és vitorlázást kedvelőknek: Azok számára, akik vonzódnak a tengerhez és a vitorlázáshoz, és szeretnék ezt a szenvedélyüket otthonukban vagy irodájukban megjeleníteni.
 2. Lakberendezési Tárgyként: Azoknak, akik egyedi és stílusos dekorációs tárgyakat gyűjtenek, különösen ha azok tengeri vagy nautikus témájúak.
 3. Ajándékként: Azoknak, akik különleges és emlékezetes ajándékot keresnek olyan személyek számára, akik kedvelik a tengeri életmódot vagy érdeklődnek a hajózási témák iránt.
 4. Irodai vagy üzleti Dekorációhoz: Vállalkozóknak, akik egyedi és beszélgetést indító díszítő elemet szeretnének az irodai vagy üzleti környezetbe.
 5. Nyári házak és vízparti otthonok tulajdonosainak: A nyaralók, vízparti házak tulajdonosainak, akik a tengerparti dekorációval kívánják kiegészíteni otthonuk hangulatát.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak