Sold out

Le Soleil Royal prémium hajómakett

199 000 Ft

Elfogyott

Cikkszám VVGNTS0011W-70 Kategória:
Leírás

LE SOLEIL ROYAL Prémium hajómakett

 • MÉRETE: 78 x 25 x 68 magas cm
 • ANYAGA: akácia – más trópusi fák
 • TARTOZÉKOK: a Le Soleil Royal hajómaketthez esztétikus névtáblát és fából készült talpazatot biztosítunk. A talpazatnak köszönhetően, könnyen elhelyezhető a bútoron.
 • CSOMAGOLÁS: a makettet összeszerelve, biztonságos fa védőkeretben és dobozban forgalmazzuk. Az orrárbocot a termék kicsomagolása után kell a helyére állítani.

A hajó tulajdonságai

 • Hossz: 37,3 méter
 • Szélesség: 9,3 méter
 • Vízkiszorítás: 1000 tonna
 • Vitorlázat: háromárbocos
 • Személyzet:  150 tengerész, 120 tüzér, 150 katona
 • Fegyverzet: 104 ágyú

A hajó története

A Le Soleil Royal hajó prémium kiadású makettje a mesteri kivitelezés és a történelmi hűség lenyűgöző kombinációját kínálja, amely igazi ékességévé válik minden gyűjteménynek. A Le Soleil Royal, melyet 1669-ben L. Hubac tevei alapján kezdték el építeni a franciaországi Brest hajógyárában, az egyik legismertebb és legpompásabb harci hajó volt a maga korában.

Kiemelkedő tervezéssel és lenyűgöző aranyozott díszítéssel készült. Az összes orr-, oldal-, hajófar díszt Laysevoxnak tulajdonítják, aki a kor híres művésze volt. XIV. Lajos egyik legnagyobb hajójaként pompásan példázza a francia uralkodó mesés gazdagságát. 104 különböző kaliberű ágyúval volt felszerelve. A királykékre festett, dúsan aranyozott hajó szemet gyönyörködtető volt. 1689-ben felújították. A következő évben a hajó Tourville gróf, tengernagyi zászlóshajója volt Bevéziers-nél, amikor diadalt aratott az angolok felett.

1692-ben újra találkozott az angolokkal a Barfleur foknál, ahol súlyosan megsérült. Cherbourg előtti horgonyzóhelyen zátonyra futott, majd 11 társával együtt az angol gyújtóhajók elpusztították. A prémium makett pontosan rekreálja ezt a lenyűgöző hajót minden részletében, az elegáns hajótesttől az aprólékosan kidolgozott díszítésekig. A használt anyagok kiváló minőségűek, a fa és az aranyozott elemek gondosan kiválasztottak és megmunkáltak, hogy hosszú éveken keresztül megőrizzék szépségüket és kifinomultságukat.

Az elképesztő részletességgel kidolgozott vitorlák, ágyúk és egyéb felszerelések mindegyike hűen tükrözi a Le Soleil Royal egyedi karakterét és stílusát. A prémium kiadású makett egy olyan különleges darab, mely a történelmi hajómodellek szerelmesei és gyűjtői számára készült, akik értékelik a precíziót, a minőséget és a történelmi hűséget.

Ez a makett nem csak egy darab a tengeri történelemből; ez egy műalkotás, egy beszélgetésindító és egy olyan tárgy, amely a tengeri kalandok iránti szenvedélyt és a tengerészeti történelem iránti tiszteletet fejezi ki. Azok számára, akik a minőségi kézműves termékeket és a történelmi tárgyakat keresik, a Le Soleil Royal prémium makettje egy igazán értékes és egyedülálló választás.

A Le Soleil Royal hajó prémium kiadású makettjét ajánljuk:

 • Történelmi Hajómodellek Gyűjtőinek: A történelmi hajómodellek iránt érdeklődők és gyűjtők számára a Le Soleil Royal prémium makettje kiváló választás, mivel a makett magas színvonalú kivitelezése és részletgazdagsága miatt méltóan reprezentálja ezt a lenyűgöző tengeri járművet.
 • Művészet és Kézműves Munka Rajongóinak: Azok számára, akik szeretik a kézműves termékeket és a finom részletekre való odafigyelést értékelik, a Le Soleil Royal makettje tökéletes választás. A makett maga is műalkotás, amely minden környezetben eleganciát és stílust kölcsönöz.
 • Dekorációs Elemeket Keresők: Azoknak, akik egyedi, figyelemfelkeltő és beszédtémát kínáló dekorációs elemeket keresnek otthonukba vagy irodájukba, a Le Soleil Royal prémium makett ideális választás, amely egyben kifinomult ízlésről és a tengeri történelem iránti elkötelezettségről is tanúbizonyságot tesz.
 • Édesapáknak, Nagyszülőknek: valósítsa meg gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!

TISZTÁN TARTÁSA:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt hajót, hogyan tudnák megvédeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk:

Vitrin, mely amellett, hogy védi a hajómakettet, nagyon esztétikus is.

A Porpisztoly használata a hajómakett tisztán tartásában azért előnyös, mert gyengéden, mégis hatékonyan távolítja el a port a nehezen hozzáférhető részekről és a finom részletekről anélkül, hogy kárt tenné a modellben.

A hőingadozás, páratartalom változás miatt a hajótesten bekövetkezett repedésekért felelősséget nem vállalunk.

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak