Le Royal Louis prémiuim kiadás

149 000 Ft

Csak 2 maradt készleten

Cikkszám VVGNTS0010W-70 Kategória:
Leírás

LE ROYAL LOUIS

  • MÉRETE: 85 x 26 x 69 magas cm
  • ANYAGA: akácia – más trópusi fák
  • TARTOZÉKOK: a hajómaketthez esztétikus névtáblát és fából készült talpazatot biztosítunk. A talpazatnak köszönhetően, könnyen elhelyezhető a bútoron.
  • CSOMAGOLÁS: a makettet összeszerelve, biztonságos fa védőkeretben és dobozban forgalmazzuk. Az orrárbocot a termék kicsomagolása után kell a helyére állítani.

A hajó története

Hossz: 56 m
Szélesség: 15 m
Legénység: 1260 fő (háború idején)
Fegyverzet: 120 ágyú
Ország: Francia 1692
1692-ben Toulonban Coulomb építette ezt az 56 m hosszú, 15 m széles, 120 ágyús, háromfedélzetes francia hajót. Díszítését Le Brun tervezte. A Royal Louis volt a Francia Királyi Haditengerészet legtűzerősebb hadihajója. 2500 m2-es vitorlafelülettel rendelkezett. A hajó legénysége háború idején elérte az 1260 főt, beleértve a tengerészgyalogos századot, illetve a tüzér-testületet. Az évek alatt számos átépítési munkálaton ment keresztül, amelyek jelentős változást hoztak a vitorlázatban és a hajótestben. A legszembetűnőbb változások: a hátsó fedélzet drasztikus süllyesztése, illetve az árboc megszűnése. Mindemellett a hajó legfőbb fegyverzete érintetlen maradt, csak az elülső és hátsó fedélzet legkisebb tüzérségében történtek változások. Az általunk kiállított hajómodell az 1779-es tervek mintájára készült, amikor a kék-fehér hajóraj admirális hajója volt, és az amerikai hajóraj közé tartozott. Earl d’Estaing-nek is nevezik.

AJÁNLJUK

Lakások, irodák, éttermek, közösségi terek (hall, lobby, recepció stb.), s bútorok exkluzív kiegészítőjeként ezt az elegáns dísztárgyat. A hajó, vitorláshajó a BOLDOG, EGÉSZSÉGES,SIKERES élet jelképe a keleti hagyományok szerint. A legtöbb lakásban megjelenik valamilyen formában, hogy a lakók életébe gazdagságot hozzon, ahogy a Feng Shui is tanítja. Hajózzon be Önhöz is a szerencse!
A Le Royal Louis hajómodell egyedi ajándék szeretteinek: születésnapra, névnapra, évfordulóra, karácsonyra.
Kollégák elbúcsúztatásakor
– a hajó jelképes ajándék, amivel sok szerencsét kívánhat kollégájának, aki új vizekre evez az élettengerén.
Partner számára
– a hajó jelképes ajándék egy értékes partner részére, mellyel elmondhatja: egy hajóban evezünk, egy cél érdekében.
Nászajándékként – egy hajóval szimbolizálva elmondhatjuk jó kívánságainkat a jegyespárnak. Hajózzon be az örök boldogság a közös életükbe.
Édesapjának
– valósítsa meg gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!

TISZTÁN TARTÁSA:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt hajót, hogyan tudnák meg védeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk, ilyen a vitrin és a porpisztoly.

A hőingadozás, páratartalom változás miatt a hajótesten bekövetkezett repedésekért felelősséget nem vállalunk.