Sold out

Kvadráns Pizzaro Papel 7 cm

7 800 Ft

Elfogyott

Cikkszám RH01 Kategória:
Leírás

Kvadráns Pizzaro Papel

  • MÉRETE: 7 × 5 × 2 cm magas
  • ANYAGA: fa, papír, sárgaréz
  • CSOMAGOLÁS: biztonságos szállításra alkalmas kartondobozban forgalmazzuk.

Fedezze fel ezt a 7 cm méretű, egyedülálló kvadránst, mely nem csupán egy tájoló eszköz, hanem a történelmi navigáció és csillagászat szimbóluma is. A 15-18. században a napórák aranykorában használtak ilyen típusú kvadránsokat, melyek az idő és helymeghatározás nélkülözhetetlen eszközei voltak. Ez a replika nem csupán funkcionális, hanem díszítő jelleggel is bír, hiszen a sárgarézből, fából és papírból készült tájoló a kor divatos iránytűinek stílusát idézi meg, egyben tükrözi tulajdonosának kiváló ízlését.

El tudja képzelni, milyen lenyűgöző lesz egy ilyen történelmi kvadráns az otthonában?

Vajon milyen új perspektívákat nyithat meg Ön előtt egy ilyen történelmi navigációs eszköz?

Ez a tájoló tökéletes választás az Ön számára, ha érdekli a vitorlázás, a vízparti életmód és a történelmi navigációs eszközök. Ez az eszköz nem csak a tengeri navigáció iránti szeretetét tükrözi, hanem az otthonában vagy irodájában elhelyezve a tengeri kalandok és csillagászati felfedezések emlékét is felidézi.

Ismerje meg jobban ezt a lenyűgöző kvadránst, amely 7 cm méretű és fából, valamint sárgarézből készült. Tökéletesen illeszkedik az Ön otthonába vagy irodájába, mint egy művészi és tudományos tárgy. Ez a műszer nem csak esztétikailag vonzó, hanem a csillagászat és a tengeri navigáció történelmét is magában hordozza. A hordozható kvadránsokat az arab csillagászok tökéletesítették, így ez a készülék a valódi idő meghatározását és a csillagok, bolygók helyzetének pontosítását teszi lehetővé.

Ha Ön értékeli a tengeri életmódot, a csillagászatot és az exkluzív lakberendezési tárgyakat, akkor ez a termék tökéletes kiegészítője lehet otthonának vagy irodájának.

Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy otthonába vagy irodájába hozza a csillagászat és a tengeri navigáció varázsát. Tegye kosarába ezt a lenyűgöző kvadránst még ma, és élvezze a tudomány és művészet tökéletes harmóniáját minden nap!

 

A Pizzaro Papel kvadránst ajánljuk

  1. Tengeri navigáció és Csillagászat kedvelőinek: Azoknak, akik érdeklődnek a tengeri navigáció és a csillagászat története iránt, és szeretnék ezt a szenvedélyüket otthonukban vagy irodájukban is megjeleníteni.
  2. Történelem és antikvitások kedvelőinek: Olyan személyeknek, akik érdeklődnek a történelmi navigációs eszközök és antik tárgyak iránt, és szeretnének egy ilyen jellegzetes darabot gyűjteményükbe vagy otthonuk díszítésére.
  3. Exkluzív Lakberendezési Tárgyként: Azoknak, akik különleges, egyedi és stílusos tárgyakat keresnek otthonukba vagy irodájukba, hogy azokkal emeljék a helyiség színvonalát és hangulatát.
  4. Oktatási Intézményeknek és Tudományos táboroknak: Iskoláknak, egyetemeknek, múzeumoknak, és tudományos táboroknak, ahol az ilyen típusú eszközöket a történelmi és tudományos oktatás részeként használhatják.
  5. Ajándékként: Azoknak, akik különleges és egyedi ajándékot szeretnének adni olyan személyeknek, akik érdeklődnek a tengeri életmód, a navigáció vagy a csillagászat iránt.

 

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
5,0
1 vélemény alapján
5 csillag
100
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
1-1 of 1 review
  1. N