kristály papírnehezék medúza 13cm

13 900 Ft

Már csak 1 db készleten

Cikkszám VVGM29342 Kategória:
Leírás

Kristály papírnehezék medúza formájú

  •  MÉRETE: 8 × 8 × 13 cm
  • ANYAGA: üveg

Ön most egy sötétben világító medúzát formázó kristály papírnehezék előtt áll, ami egy művészien megformált tárgy és egy egyszerű irodai kiegészítő egyben. Ez a 8 cm méretű, üvegből készült dísztárgy a tenger mélyének csodáit hozza el közvetlenül az Ön asztalára, csúcsminőségű formatervezéssel és páratlan kivitelezéssel.

A tökéletes formák és a medúza formájú dizájn nem csupán a magas színvonalat és az esztétikumot képviselik, hanem egy egyedi és lenyűgöző látványt is nyújtanak.

Gondolkodott már azon, hogyan dobhatná fel az irodáját vagy otthonát egy egyedi és művészi tárggyal?

A sötétben világító medúza formájú kristály papírnehezékkel nem csupán egy praktikus tárgyat kap, hanem egy igazi műalkotást is, ami minden tekintetet magára vonz.

Elképzelte már, milyen lenyűgöző lehet egy olyan dísztárgy, amely a sötétben is világít, megteremtve ezzel a tenger mélyének varázslatos hangulatát?

Ez a papírnehezék éppen ezt kínálja Önnek és garantáltan felkelti majd a vendégei érdeklődését

Ez a különleges kristály papírnehezék tökéletes választás az Ön számára, ha szeretne egy stílusos, egyedi és beszélgetésre serkentő tárgyat az asztalára. Nem csupán a mindennapi használat praktikumát szolgálja, hanem egy varázslatos és inspiráló atmoszférát is teremt, mely emlékezteti Önt a tengerparti életmódra és a vitorlázás szabadságára.

Amikor majd ránéz erre a kristály papírnehezékre, mindig a tenger mélyének lenyűgöző világára fog gondolni. A sötétben világító medúza formája különleges látványt nyújt, ami kikapcsolódást és inspirációt nyújthat a mindennapi munkában. És amikor vendégei, kollégái vagy barátai megpillantják ezt a tárgyat, garantáltan elismerő szavakat fog kapni az ízléses és egyedi választásért.

A 8 cm méretű, üvegből készült, medúza formájú kristály papírnehezék tökéletesen illeszkedik bármelyik asztalra. A minőségi kivitelezés és az egyedi dizájn garantálják, hogy ez a termék nem csak praktikus, hanem egy látványos dísztárgy is legyen. A sötétben világító funkció révén este is egy különleges atmoszférát teremt, emelve ezzel az asztal és a környezet esztétikai értékét.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, tegye kosarába a sötétben világító medúza formájú kristály papírnehezéket, és vigye haza a tenger mélyének káprázatos szépségét!

A kristály papírnehezéket ajánljuk:

  • Vitorlázást kedvelőknek: Azoknak, akik szeretnék otthonukat vagy irodájukat a tengeri élet varázsával megtölteni.
  • Exkluzív lakberendezési tárgyként: Azok számára, akik különleges és stílusos tárgyakkal szeretnék díszíteni környezetüket.
  • Ajándékként: Tökéletes választás azoknak, akik egy egyedi és lenyűgöző ajándékot keresnek.
  • Vízparti éttermek, kávézók, bárok tulajdonosainak: Ideális díszítőelem, amely különleges hangulatot visz vendéglátó helyükre.
  • Kreatív és művészetet értékelő embereknek: Akik számára fontos a környezetükben lévő tárgyak esztétikai és művészi értéke.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

 

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak