Kis vitorlás makett L35

12 900 Ft

Kijelölés törlése
Cikkszám R114017 Kategóriák: ,
Leírás

KIS VITORLÁS MAKETT

  • MÉRETE: 37 x 35 x 8,50 cm /db (bal és jobb oldali) 25 × 35 × 8,5 cm (középső)
  • ANYAGA: fa, fém, vászon
  • CSOMAGOLÁS: kartondoboz
  • Fontos információ:  Az ár egy darab hajómakettre vonatkozik.

A kézzel festett és készített kis vitorlás makett szett a valódi vitorlázás és a hajómodellezés művészetének tökéletes ötvözete. Ez a három darabból álló kollekció igazi kuriózum azok számára, akik szeretik a tenger és a hajózás minden szegletét, és szeretnék azt otthonukban vagy irodájukban is megjeleníteni. Mindegyik darabja egyedi, ami az aprólékos kézi készítésnek és festésnek köszönhető, amellyel a valóságban létező vitorlásokat próbálják megjeleníteni.

Különleges faanyagok, kiváló minőségű fémek és valódi vászon anyagok kombinációjával ezek a makettek azonnal elvarázsolnak és elrepítenek a tenger közepére, ahol a szél játszik a vitorlákkal és a hajó bátran szeli a hullámokat. A kis vitorlás makett szett minden darabja nem csak esztétikailag lenyűgöző, de az anyaghasználat is a legmagasabb minőséget képviseli. Az aprólékosan kidolgozott részletek – mint például a kötelek, a vitorlák szerkezete vagy a hajótest formája – minden szögből elragadó látványt nyújtanak.

A két nagyobb, 37 cm magas vitorlás makett impozáns megjelenésével azonnal magára vonja a figyelmet, és azonnal a terem vagy az iroda középpontjává válik. Mindkét hajó olyan részletekkel rendelkezik, amelyek azonnal a tengerparton érezhetik magukat, ahol a napfényben csillogó víz és a vitorlázás izgalma megelevenedik.

A harmadik, 25 cm-es vitorlás makett pedig azok számára ideális, akik kisebb helyen, például egy polcon, vagy az íróasztalon szeretnék elhelyezni a makettet. Bár kisebb méretű, ugyanolyan részletességgel és gondossággal készült, mint nagyobb társai.

Ezek a kézzel készített kis vitorlás makettek tökéletesen ötvözik a hagyományos hajómodellezés és a modern dizájn elemeit. Minden egyes modell kivitelezése során a készítők a legapróbb részletekre is odafigyelnek, hogy a valósághűség és a művészi kivitelezés tökéletes egyensúlyát teremtsék meg. A fa, a fém és a vászon anyagok összjátéka pedig garantálja, hogy ezek a makettek nem csak esztétikailag, de tapintásra is kellemesek legyenek.

Ez a három darabból álló, kézzel festett és készített kis vitorlás makett szett nem csak a tenger és a vitorlázás szerelmeseinek kínál tökéletes választást, hanem minden olyan személynek, aki értékeli a kézzel készített tárgyak egyediségét és minőségét. Az egyedülálló kivitelezés, a magas minőségű anyagok és a valósághű részletek összességében egy olyan terméket alkotnak, ami nem csak egy dísztárgy, hanem egy műalkotás is egyben.

A kis vitorlás makett szettet ajánljuk:

  • Hajómodellezés és vitorlázás szerelmeseinek: Azok számára, akik szenvedélyesen foglalkoznak a hajómodellezéssel vagy a vitorlázással, ez a kis vitorlás makett szett tökéletes választás lehet. A valósághű részletek és a kézzel festett design hűen tükrözi a tenger és a vitorlázás szeretetét, így ideális ajándék lehet minden hajózási entuziastának.
  • Otthondekoráció és belsőépítészet rajongóinak: A kézzel készített vitorlás makett szett kiválóan alkalmas arra, hogy egyedi és különleges atmoszférát teremtsen otthonokban vagy irodákban. A szett a nappaliban, dolgozószobában vagy akár egy irodában is impozáns dísztárgyként funkcionálhat, és egyedi stílusérzékkel bíró emberek számára lehet kiváló választás.
  • Gyűjtőknek és művészetkedvelőknek: A különleges, kézzel készített tárgyak gyűjtői számára ez a szett igazán értékes darabnak számíthat. A magas minőségű anyagok és az aprólékosan kidolgozott részletek miatt a makettek művészi értéket is képviselnek, így azok számára is ideális választás lehet, akik különleges és egyedi művészeti tárgyakat gyűjtenek.
  • Üzleti partnerek számára: a hajó jelképes ajándék egy értékes partner részére, mellyel elmondhatja: „egy hajóban evezünk”, egy cél érdekében.
  • Édesapáknak, Nagyszülőknek: Valósítsa meg az idősebb korosztály gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!

 

TISZTÁN TARTÁSA:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt makettet, hogyan tudnák megvédeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk:

Vitrin, mely amellett, hogy védi a hajómakettet, nagyon esztétikus is.

A Porpisztoly használata a hajómakett tisztán tartásában azért előnyös, mert gyengéden, mégis hatékonyan távolítja el a port a nehezen hozzáférhető részekről és a finom részletekről anélkül, hogy kárt tenné a modellben.

 

További vitorlás makettjeink

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak