Sold out

Kalózhajó makett 50cm

29 900 Ft

Elfogyott

Cikkszám VVAC519722 Kategória:
Leírás

KALÓZHAJÓ MAKETT

  • MÉRETE: 50 × 11 × 44 magas cm
  • ANYAGA: akácia – más trópusi fák
  • TARTOZÉKOK: a hajómaketthez esztétikus névtáblát és fából készült talpazatot biztosítunk. A talpazatnak köszönhetően, könnyen elhelyezhető a bútoron.
  • CSOMAGOLÁS: a makettet összeszerelve, biztonságos dobozban forgalmazzuk.

Ez a lenyűgöző kalózhajó makett, amely bármely helyiség középpontjává válhat, gondosan és hűen reprodukálja a tengeri legendákban és történetekben gyakran szereplő kalózhajók jellegzetes megjelenését. E csodálatos darab kialakítása során a tervezők nem ismertek kompromisszumot: a minőségi faanyagból és strapabíró fémből készült alkatrészek a legkisebb részletekig kidolgozottak és pontosan illeszkednek egymáshoz.

A hajótest patinás, rusztikus designja tökéletesen megjeleníti a kalózkorszak vad, kiszámíthatatlan és kalandokkal teli világát. A kalózhajó makett különleges előnye, hogy a kis ágyúk, az árbocok, a kötelek és a egyéb kiegészítők a valódi hajók minden jellemzőjét tükrözik, ami az élethűség érzetét kelti, mintha csak egy valódi kalózhajó zsugorított mását tartanánk a kezünkben. Azok számára, akik szeretik a tengeri kalandokat és a kalózromantikát, vagy egyszerűen egy izgalmas és karakteres díszt szeretnének otthonukba, ez a kalózhajó makett ideális választás.

Az élethűség és a részletek iránti elkötelezettség, mellyel készült, teszi ezt a darabot minden korosztály számára vonzóvá és élvezetessé. Legyen szó gyűjtőkről, történelemrajongókról vagy csak lelkes amatőrökről, a kalózhajó makett mindenkit elvarázsol és hosszú időn keresztül képes szórakoztatni és inspirálni.

AJÁNLJUK

A kalózhajó makett elengedhetetlen része a gyerekszobának.
Egyedi ajándék szeretteinek: születésnapra, névnapra, karácsonyra..
Kollégák elbúcsúztatásakor a hajó jelképes ajándék, amivel sok szerencsét kívánhat kollégájának, aki új vizekre evez az élet tengerén.

TISZTÁN TARTÁSA:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt hajót, hogyan tudnák megvédeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk, ilyen a vitrin és a porpisztoly.

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak