Hohentwiel

119 000 Ft

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: VVGNCS0059P Kategória:
Leírás

Technikai adatok:

  • MÉRETE: 74 x 17 x 33 magas cm
  • ANYAGA: akácia – más trópusi fák
  • TARTOZÉKOK: a hajómaketthez esztétikus névtáblát és fából készült talpazatot biztosítunk. A talpazatnak köszönhetoen, könnyen elhelyezheto a bútoron.
  • CSOMAGOLÁS: A fa hajó makettet biztonságos dobozban fektetett vitorlázattal, forgalmazzuk, melynek helyre illesztése néhány percet igényel.

A hajó története

A német vasúttársaság 1913-ban építtette a gőzhajót. 1962-ig teljesített szolgálatot a Bodeni tó vizén. 62 után a tó osztrák oldalán Bregenz vitorlás klubnak adott helyet. 1979-ben a hajó leromlott állapotára hivatkozva a leselejtezés fenyegette. Megmentésére nemzetközi összefogás szerveződött, melynek eredményeképp, 1986 és 1989 között teljesen újjá építették. Jelenleg a tavon az egyetlen, működő lapátkerekes gőzhajó,

Ajánljuk

Lakások, irodák, éttermek, közösségi terek (hall, lobby, recepcióstb.), s bútorok exkluzív kiegészítojeként ezt az elegáns dísztárgyat. A hajó, vitorláshajó a BOLDOG, EGÉSZSÉGES,SIKERES élet jelképe a keleti hagyományok szerint. A legtöbb lakásban megjelenik valamilyen formában, hogy a lakók életébe gazdagságot hozzon, ahogy a Feng Shui is tanítja. Hajózzon be Önhöz is a szerencse!
A Hohentwiel hajómodell egyedi ajándék szeretteinek: születésnapra,névnapra, évfordulóra, karácsonyra.
Kollégák elbúcsúztatásakor
– a hajó jelképes ajándék, amivel sok szerencsét kívánhat kollégájának, aki új vizekre evez az élettengerén.
Partner számára
– a hajó jelképes ajándék egy értékes parner részére, mellyel elmondhatja: egy hajóban evezünk, egy cél érdekében.
Nászajándékként – egy hajóval szimbolizálva elmondhatjuk jó kívánságainkat a jegyespárnak. Hajózzonbe az örök boldogság a közös életükbe.
Édesapjának
– valósítsa meg gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nemmarad el!

Tisztán tartása:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt hajót, hogyan tudnák meg védeni a kosztól, portól. Ehhez különbözo megoldásokat nyújtunk, ilyen a vitrin és a porpisztoly.

A hőingadozás, páratartalom változás miatt a hajótesten bekövetkezett repedésekért felelősséget nem vállalunk.