HMS Surprise makett

129.000 Ft

Készleten

Cikkszám: VVGNTS0061P Kategória:
Leírás

Technikai adatok:

    • MÉRETE: 90 x 27 x 72 magas cm

    • ANYAGA: akácia – más trópusi fák

    • TARTOZÉKOK: a hajómaketthez esztétikus névtáblát és fából készült talpazatot biztosítunk. A talpazatnak köszönhetoen, könnyen elhelyezheto a bútoron.

    • CSOMAGOLÁS: a makettet összeszerelve, biztonságos fa védőkeretben és dobozban forgalmazzuk.

A hajó története

A HMS Surprise egy csodálatos másolata egy 18. századi Királyi Haditengerészeti fregattnak. A hajót használták az Oszkár díjas film a Kapitány és katona forgatásánál. Jelenleg a San Diegoi Tengerészeti Múzeumban van lehorgonyozva.

HMS Surprise 350 tonnás, 39 m hosszú, 9,65 m széles teljesen felszerelt hajó. A replika építésénél a tervezők nagy figyelmet fordítottak, hogy a 24 ágyús fregatt a Nelson korszak tökéletes másolata legyen. Eredetileg H.M.S. Rose keresztelték, amikor 1970-ben elkészült,és 30 évig a keleti parton szolgált ahol a fiatal kadétok a vitorla használatot tanulták rajta. A film kedvéért 2002-ben több módosítást hajtottak végre rajta, majd a forgatás után a tengerészeti múzeum szerezte meg

AJÁNLJUK

Lakások, irodák, éttermek, közösségi terek (hall, lobby, recepcióstb.), s bútorok exkluzív kiegészítojeként ezt az elegáns dísztárgyat. A hajó, vitorláshajó a BOLDOG, EGÉSZSÉGES,SIKERES élet jelképe a keleti hagyományok szerint. A legtöbb lakásban megjelenik valamilyen formában, hogy a lakók életébe gazdagságot hozzon, ahogy a Feng Shui is tanítja. Hajózzon be Önhöz is a szerencse!
A HMS Surprise hajómodell egyedi ajándék szeretteinek: születésnapra,névnapra, évfordulóra, karácsonyra.
Kollégák elbúcsúztatásakor
– a hajó jelképes ajándék, amivel sok szerencsét kívánhat kollégájának, aki új vizekre evez az élettengerén.
Partner számára
– a hajó jelképes ajándék egy értékes parner részére, mellyel elmondhatja: egy hajóban evezünk, egy cél érdekében.
Nászajándékként – egy hajóval szimbolizálva elmondhatjuk jó kívánságainkat a jegyespárnak. Hajózzonbe az örök boldogság a közös életükbe.
Édesapjának
– valósítsa meg gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nemmarad el!

TISZTÁN TARTÁSA:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt hajót, hogyan tudnák meg védeni a kosztól, portól. Ehhez különbözo megoldásokat nyújtunk, ilyen a vitrin és a porpisztoly.

A hőingadozás, páratartalom változás miatt a hajótesten bekövetkezett repedésekért felelősséget nem vállalunk.