Sold out

Harvey makett L60

73 000 Ft

Elfogyott

Cikkszám: VVGNTS0026W Kategória:
Leírás

HARVEY

 

HAJÓ TÖRTÉNETE

A Harvey-t 1847-ben építették Maryland államban. Egy rátermett vitorlás hajó volt, mely Texas, Galveston kikötőjéből portyázott. A századforduló idején évente számos utat tett meg Galveston és Jaffa kikötői között. Utóbbi ez időben még a Török birodalom fennhatósága alatt állt, mely hajdan zsidó kikötő volt. Főként kendert szállított, amit hajókötélzet készítésére használtak.

 

HAJÓMAKETT LEÍRÁSA

MÉRETE:  87 Hosszúság x 19 Szélesség x 67 Magasság cm (beleértve az előárbocot is)

ANYAGA: trópusi fák – mahagóni, ében, angol sycamore, rózsafa, fekete fa, cseresznye, sárga fa. Vitorlázat: vászon.

TARTOZÉKOK: a hajómaketthez esztétikus névtáblát és fából készült talpazatot biztosítunk. A talpazatnak köszönhetően, könnyen elhelyezhető a bútoron. A megvásárolt makett mellé egy leírást adunk ajándékba a történelmi vitorláshajó történetével.

CSOMAGOLÁS: a makettet összeszerelve, biztonságos fa védőkeretben és dobozban forgalmazzuk.

 

Harvey történelmi hajó mására megépített méretarányos fa hajómakett teljes egészében kézzel készített, mely a gyakorlott és tapasztalt mesterek hozzáértő munkáját dícséri. A palánkozott technikával készült dísztárgy a legapróbb részletig kidolgozott, elkészítéséhez nem használnak előre összeállított fa építőkészleteket.

A makett kiváló minőségű fa alapanyagokat tartalmaz, melyek garantálják a dísztárgy harmonikus beilleszkedését a lakberendezés és a design világába.

A történelmi hajó makettjének antik stílusú ágyúi, kajütablakai, muskétái, horgonyai és más bonyolult részletei fémötvözetekből készült. A vitorlázás elengedhetetlen kellékei, a vitorlák kézzel varrottak.

A méretarányos fa hajómakett több száz munkaóra ráfordítással és nagy hozzáértéssel készült, eredeti tervek, részletes rajzok s  festmények alapján.

A Harvey hajómakett minőségét és pontosságát a gyártó többször is gondosan ellenőrizte, mielőtt végső csomagolásába került. Így biztosítjuk Önt arról, hogy vásárlásakor egy kíváló minőségű terméket nyújtunk át, melyben sokáig örömét lelheti.

AJÁNLJUK

Lakások, irodák, éttermek, közösségi terek (hall, lobby, recepció stb.), s bútorok exkluzív kiegészítőjeként ezt az elegáns dísztárgyat.

“A hajó, vitorláshajó a BOLDOG, EGÉSZSÉGES, SIKERES élet jelképe a keleti hagyományok szerint. A legtöbb lakásban megjelenik valamilyen formában, hogy a lakók életébe gazdagságot hozzon, ahogy a Feng Shui is tanítja.”

Hajózzon be Önhöz is a szerencse! 

A Harvey hajómodell egyedi ajándék szeretteinek: születésnapra, névnapra, évfordulóra, karácsonyra.

Kollégák elbúcsúztatásakor – a hajó jelképes ajándék, amivel sok szerencsét kívánhat kollégájának, aki “új vizekre evez az élet tengerén“.

Partner számára – a hajó jelképes ajándék egy értékes parner részére, mellyel elmondhatja: “egy hajóban evezünk“, egy cél érdekében.

Nászajándékként – egy hajóval szimbolizálva elmondhatjuk jókívánságainkat a jegyespárnak. “Hajózzon be az örök boldogság a közös életükbe“.

Édesapjának – valósítsa meg gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!

 

TISZTÁN TARTÁSA:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt hajót, hogyan tudnák megvédeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk:

  • Vitrin, mely amellet, hogy védi a hajómakettet, nagyon esztétikus is.

  • Porpisztoly