Hajókormány 30cm

10 900 Ft

Készleten

Cikkszám RSW-1718 Kategória:
Leírás

Hajókormány

 • MÉRETE: 30 cm átmérő
 • ANYAGA: fa, közepe réz
 • CSOMAGOLÁS: biztonságos szállításra alkalmas kartondobozban forgalmazzuk.

Fedezze fel ezt a 30 cm-es, natúr felületű, masszív fából készült esztétikus hajókormányt, amely nem csak egy dísztárgy, hanem a vitorlázás és a tenger szeretetének szimbóluma is. Ez a hajókormány tökéletesen illeszkedik azokhoz a helyiségekhez, ahol a tengeri életmód és a vitorlázás iránti szenvedély él. Legyen szó otthonáról, irodájáról vagy akár hajójáról, ez a kabinet elegáns és stílusos kiegészítőként szolgál, miközben a vízparti kalandok és felfedezések emlékét idézi fel.

Vajon hogyan dobhatja fel otthona vagy irodája dekorációját egy ilyen egyedi és karakteres hajókormánnyal? Ez a dísztárgy kiváló tengeri hangulatot teremthet bármelyik helyiségben. Ez a kabinet kiváló alap lehet egyedi átalakításokhoz és személyre szabott projektekhez.

Ez a hajókormány tökéletes választás az Ön számára, ha kedveli a vitorlás életmódot, a vízparti hangulatot és az exkluzív lakberendezési tárgyakat. A kabinet a tenger szeretetét és a vitorlázás eleganciáját hozza el otthonába vagy irodájába, miközben az egyedi designnak köszönhetően a helyiség különleges dísze lesz. Megjelenése és kidolgozottsága minden tekintetben tükrözi a tengeri életmódot és az Ön elkötelezettségét a vízpart szeretetéhez.

El tudja képzelni, hogy ez a hajókormány milyen büszkeséggel tölti majd el Önt, amikor otthonában mindenki megcsodálja a tengeri életmódhoz kapcsolódó dísztárgyat?

Ismerje meg jobban ezt a lenyűgöző hajókormányt, amely 30 cm átmérőjével tökéletesen illeszkedik bármilyen helyiségbe. A natúr felületű, masszív fa anyaghasználat eleganciát és tartósságot biztosít. Ez a hajókormány nem csak dísztárgyként mutatós, hanem a hajóval rendelkezők, kisebb átalakításokkal akár saját hajóba is beépíthetik, így sokoldalúan használható. A termékkel kapcsolatos élmények és emlékek minden nap erősítik a vízpart és a vitorlázás iránti szeretetet.

Ha Ön is a kedveli a vízparti életmódot, és szereti az egyedi, tengeri tematikájú lakberendezési tárgyakat, akkor ez a hajókormány tökéletes választás az Ön számára.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy egy stílusos és különleges kabinettel díszítse otthonát vagy irodáját. Tegye kosarába ezt a lenyűgöző dísztárgyat még ma, és hozza el otthonába vagy irodájába a tengeri kalandok hangulatát!

A hajókormányt ajánljuk

 1. Vitorlázás és Tengeri Életmód kedvelőinek: Azoknak, akik a vízparti életmódot és a vitorlázást nem csak hobbinak, hanem szenvedélynek tekintik, és szeretnék ezt az érzést otthonukban is megjeleníteni.
 2. Exkluzív Lakberendezési Tárgyként: Azoknak az embereknek, akik egyedi, különleges és stílusos lakberendezési tárgyakat keresnek otthonukba vagy irodájukba.
 3. Tengeri témájú dekorációként: Gyűjtőknek és dekorációs tárgyak iránt érdeklődőknek, akik kifejezetten a tengeri és hajózási témájú tárgyakat részesítik előnyben.
 4. Saját hajóval rendelkezőknek: Azoknak, akik saját hajóikat szeretnék egyedi és személyre szabott módon díszíteni vagy átalakítani, és értékelik a hajókormány klasszikus és autentikus megjelenését.
 5. Tengeri témájú tárok, éttermek vagy szálláshelyek tulajdonosainak: Olyan vendéglátóipari vállalkozásoknak, amelyek a vízparti és vitorlázási témát ölelik fel, és olyan dekorációs elemeket keresnek, amelyek erősítik ezt a tematikát és vonzóvá teszik a helyet a látogatók számára.

További vitorlás makettjeink

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
5,0
2 vélemények alapján
5 csillag
100
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
1-2 of 2 reviews
 1. JÁ
 2. PS

  Gyors, rugalmas ügyintézés