Gyermek távcső bőr tokban

6 900 Ft

Készleten

Cikkszám RFT-0234 Kategória:
Leírás

Gyermek távcső bőr tokban

  • MÉRETE: 22,5 cm hosszú
  • ANYAGA: antikolt sárgaréz, bőr
  • CSOMAGOLÁS: kartondoboz

Ismerje meg ezt a lenyűgöző gyermek távcsövet, amely nem csak a fiatal felfedezők számára készült praktikus eszköz, hanem otthona vagy irodája elegáns dísztárgya is lehet. Egy antikolt rézből készült, bőrmarkolatos messzelátó kiválóan ösztönzi gyermekét a világ felfedezésére, miközben otthona dekoratív eleme is lesz. Ez a látcső tökéletes választás a kis kalózok és kalandorok számára, akik szeretik a vízparti életmódot és kalandokat.

El tudná képzelni, hogyan alakítja ki gyermekében a felfedezés iránti szenvedélyt ez a gyönyörűen megmunkált réz látcső? Gondolt már arra, hogy egy ilyen elegáns távcső milyen különleges ajándék lehet a gyermek számára, amely egyben az otthonába is illő dísztárgy lehet?

Ez a messzelátó tökéletes választás az Ön számára, ha szeretné gyermekét bevonni a vitorlázásba és a vízparti életmódhoz kapcsolódó kalandokba. A 2x-os nagyítású lencse és a könnyen kezelhető élességállítás segítségével gyermekének élménydús és tanulságos játékélményt nyújt, miközben az otthoni vagy irodai környezetben elegáns dísztárgyként is funkcionálhat.

Gondolkodott már azon, mennyire lesz büszke, amikor látja, hogy gyermekének kedvence lesz ez a stílusos és elegáns gyermek távcső, amely a kíváncsiságát is fejleszti?

Ez a 22,5 cm hosszú gyermek távcső, mely antikolt rézből készült, nemcsak a kis felfedezők számára tökéletes választás, hanem otthoni dekorációs elemként is tökéletesen funkcionál. A 20 mm átmérőjű lencséje 2x-os nagyítást biztosít, így ideális a távoli tájak vagy égbolt megfigyelésére. A látcső három tagos és kihúzható, így könnyen kezelhető és tárolható. A bőrből készült tok további védelmet és eleganciát kölcsönöz, így a termék hosszú élettartamú és időtálló ajándék lehet gyermekének.

Ha Ön is szeretné gyermekét bevonni a vitorlázás és a tengerparti kalandok világába, miközben otthonát stílusos dísztárggyal gazdagítja, akkor ez a gyermek távcső tökéletes választás az Ön számára.

Bővebb leírás a távcsövek történetéről, használatáról, magazinunkban olvasható

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hogy gyermekének egy különleges és tanulságos ajándékot adjon. Tegye kosarába ezt a csodálatos messzelátót még ma, és nézze meg, hogyan éled fel gyermekének fantáziája és kíváncsisága!

TÁVCSŐ TISZTÍTÁSA, KARBANTARTÁSA:

a fém részek karbantartásánál az első lépés, hogy finoman egy enyhén nedves ruhával eltávolítjuk a távcső fém felületére rárakodott port, homokot, ügyelve arra, hogy azok a külső felületet ne karcolják meg. Ezt a műveletet egy száraz puha ruhával való áttörléssel javasolt befejezni.

A gyermek távcsövet ajánljuk:

  • Kis felfedezők szüleinek: Szülőknek, akik szeretnék gyermekük kíváncsiságát és felfedezőkedvét ösztönözni, különösen ha a család érdeklődik a természet, a csillagászat vagy a tengeri életmód iránt.
  • Ajándékot kereső nagyszülőknek: Nagyszülőknek, akik egyedi és tanulságos ajándékot keresnek unokáiknak, amely ötvözi a játékot és az oktatást.
  • Gyermekprogramok szervezőinek: Táboroknak, gyermekkluboknak vagy más szabadidős programokat szervező csoportoknak, ahol a gyerekek a természet megfigyelésére és a környezetük felfedezésére ösztönözve vannak.
  • Gyermekszoba dekorációként: Szülőknek, akik a gyermekszoba dekorációját keresik, és szeretnének olyan dekoratív elemeket hozzáadni, amelyek nemcsak szépek, hanem inspirálóak és oktató jellegűek is a gyerekek számára.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
5,0
1 vélemény alapján
5 csillag
100
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
1-1 of 1 review
  1. TG