German U-Boat tengeralattjáró

159 000 Ft

Már csak 1 db készleten

Cikkszám VVGNBT0010P Kategória:
Leírás

Technikai adatok:

  • MÉRETE: 99 × 11 × 22 magas cm
  • ANYAGA: akácia – más trópusi fák
  • TARTOZÉKOK: a hajómaketthez esztétikus névtáblát és fából készült talpazatot biztosítunk. A talpazatnak köszönhetően, könnyen elhelyezhető a bútoron.
  • CSOMAGOLÁS: a makettet összeszerelve, biztonságos fa védőkeretben és dobozban forgalmazzuk.

A hajó története

Az U-boat az U-Boot német szó változata az Unterseeboot rövidítése, szó szerint tengeralattjáró. Míg a német kifejezés bármilyen tengeralattjáróra utal, az angol (több más nyelvvel közösen) kifejezetten a Németország által üzemeltetett katonai tengeralattjárókra vonatkozik , különösen az első és a második világháborúban. Noha azok időnként hatékony flottafegyverek voltak az ellenséges haditengerészeti hadihajók ellen, a leghatékonyabban gazdasági háborúként ( kereskedelem ) és haditengerészeti blokád érvényesítésére használták őket az ellenséges hajózás ellen. A makett a második világháborúban kifejlesztett VII típus egyike. Az évek alatt a hajó mindig kisebb nagyobb módosításokkal került ki a tengerekre.

AJÁNLJUK

Lakások, irodák, éttermek, közösségi terek (hall, lobby, recepció stb.), s bútorok exkluzív kiegészítőjeként ezt az elegáns dísztárgyat. A hajó, vitorláshajó a BOLDOG, EGÉSZSÉGES,SIKERES élet jelképe a keleti hagyományok szerint. A legtöbb lakásban megjelenik valamilyen formában, hogy a lakók életébe gazdagságot hozzon, ahogy a Feng Shui is tanítja. Hajózzon be Önhöz is a szerencse!
A German U-Boat hajómodell egyedi ajándék szeretteinek: születésnapra,névnapra, évfordulóra, karácsonyra.
Kollégák elbúcsúztatásakor
– a hajó jelképes ajándék, amivel sok szerencsét kívánhat kollégájának, aki új vizekre evez az élettengerén.
Partner számára
– a hajó jelképes ajándék egy értékes partner részére, mellyel elmondhatja: egy hajóban evezünk, egy cél érdekében.
Nászajándékként – egy hajóval szimbolizálva elmondhatjuk jó kívánságainkat a jegyespárnak. Hajózzon be az örök boldogság a közös életükbe.
Édesapjának
– valósítsa meg gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!

TISZTÁN TARTÁSA:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt hajót, hogyan tudnák meg védeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk, ilyen a vitrin és a porpisztoly.

A hőingadozás, páratartalom változás miatt a hajótesten bekövetkezett repedésekért felelősséget nem vállalunk.