France II makett

64 900 Ft

Készleten

Cikkszám VVGNS0093P Kategória:
Leírás

FRANCE II

  • MÉRETE: 57 x 26 x 38 magas cm
  • ANYAGA: akácia – más trópusi fák
  • TARTOZÉKOK: a hajómaketthez esztétikus névtáblát és fából készült talpazatot biztosítunk. A talpazatnak köszönhetően, könnyen elhelyezhető a bútoron.
  • CSOMAGOLÁS: a makettet összeszerelve, biztonságos fa védőkeretben és dobozban forgalmazzuk.

A hajó története

Hossz: 150 m
Szélesség: 17 m
Vitorlázat: bark, 6350 m2
Motor: 2 db 900 le Scheidner motor
Ország:Francia 1911
A hajó Bordó-i Girond hajóépítő műhelyében, acélból épült, 5 árbocos bark vitorlás. Méretével, vitorlázatával, vízkiszorításával (10710 t) és teherbíró képességével (7300 t) korának legnagyobb hajója volt. A hajó az ömlesztett áruk szállítása mellett párhuzamosan személyszállítással is foglalkozott.A fával gazdagon burkolt hajófedélzeten hét luxus utas kabin, könyvtár, sötétkamra, és tengervíz-terápiás berendezésekkel ellátott kajüt volt. Igényes, gyönyörű nappalijában zongora és értékes bútorok szolgálták az utasok kényelmét. A hajó Franciaország-Ausztrália-Új-Kaledónia-USA útvonalon az utasok mellett nikkelt, krómot szállított.1922. július 12-én New Caledonia partjai mellett zátonyra futott.1944-ben a roncsot az amerikai bombázók céllövészetre használják és lebombázzák.

AJÁNLJUK

Lakások, irodák, éttermek, közösségi terek (hall, lobby, recepció stb.), s bútorok exkluzív kiegészítőjeként ezt az elegáns dísztárgyat. A hajó, vitorláshajó a BOLDOG, EGÉSZSÉGES,SIKERES élet jelképe a keleti hagyományok szerint. A legtöbb lakásban megjelenik valamilyen formában, hogy a lakók életébe gazdagságot hozzon, ahogy a Feng Shui is tanítja. Hajózzon be Önhöz is a szerencse!
A France II hajómodell egyedi ajándék szeretteinek: születésnapra,névnapra, évfordulóra, karácsonyra.
Kollégák elbúcsúztatásakor
– a hajó jelképes ajándék, amivel sok szerencsét kívánhat kollégájának, aki új vizekre evez az élettengerén.
Partner számára
– a hajó jelképes ajándék egy értékes partner részére, mellyel elmondhatja: egy hajóban evezünk, egy cél érdekében.
Nászajándékként – egy hajóval szimbolizálva elmondhatjuk jó kívánságainkat a jegyespárnak. Hajózzon be az örök boldogság a közös életükbe.
Édesapjának
– valósítsa meg gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!

TISZTÁN TARTÁSA:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt hajót, hogyan tudnák meg védeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk, ilyen a vitrin és a porpisztoly.

A hőingadozás, páratartalom változás miatt a hajótesten bekövetkezett repedésekért felelősséget nem vállalunk.