Sold out

Fragata Siglo XVIII hajómakett 66cm

33 900 Ft

Elfogyott

Cikkszám VVAC519724 Kategória:
Leírás

FREGATA SIGLO XVIII hajómakett

  • MÉRETE: 66 × 7 × 45 magas cm
  • ANYAGA: akácia – más trópusi fák
  • TARTOZÉKOK: a hajómaketthez esztétikus névtáblát és fából készült talpazatot biztosítunk. A talpazatnak köszönhetően, könnyen elhelyezhető a bútoron.
  • CSOMAGOLÁS: a makettet összeszerelve, biztonságos dobozban forgalmazzuk.

A hajó története

A Fragata Siglo a 18. századi spanyol hadihajók közé tartozott, és gyakran használt jármű volt, különösen miután kalózok fogságába esett. A spanyol hadihajók, amelyek több ezer mérföldön át tartották életben a tengerészeket, és kitörölhetetlen nyomokat hagytak a tengereken, méretükkel és erejükkel csodálatot és félelmet keltettek. Ennek a hajónak az egyensúlya és mérnöki képessége, amely ragyog korának nagy feltalálói és mérnökei között. Szintén ragyog az Utópiában található több száz kézműves kézműves tárgy között.

A Fragata Siglo történelmi hajómakett a mesteri kidolgozás és a történelmi hűség lenyűgöző kombinációjaként kelt életre, így azonnal magával ragadja a tekintetet. E makett nem csupán egy átlagos modell, hanem egy kis műalkotás, amely minden részletében tükrözi a hajók és a tenger iránti szenvedélyt. A hajómakett hűen reprodukálja annak izgalmas és elegáns vonalvezetését, robustus testét és jellegzetes vitorláit. A makett kivitelezéséhez csak kiváló minőségű anyagokat használtak, mint például a válogatott faanyagok, finom textíliák és precízen megmunkált fémelemek, amelyek együtt egy harmonikus és élethű látványt nyújtanak.

A Fragata Siglo hajómakett minden egyes darabja gondosan megtervezett és összeszerelt, ami garantálja, hogy a makett nem csak lenyűgöző látvány, de hosszú éveken át is őrzi azt. A modellezők és történelemrajongók egyaránt értékelni fogják a makett finom részleteit és a történelmi hűség iránti elkötelezettségét, miközben a makett kedvelt dísze lehet bármely otthonnak vagy irodának, ahol egy kis tengeri romantika és történelmi hangulat keresett. Azok számára, akik egy igazán különleges és egyedi darabot keresnek, a Fragata Siglo történelmi hajómakett tökéletes választás.

AJÁNLJUK

A Fragata Siglo XVIII hajómakett elengedhetetlen része a gyerekszobának.
Egyedi ajándék szeretteinek: születésnapra, névnapra, karácsonyra..
Kollégák elbúcsúztatásakor a hajó jelképes ajándék, amivel sok szerencsét kívánhat kollégájának, aki új vizekre evez az élet tengerén.

TISZTÁN TARTÁSA:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt hajót, hogyan tudnák megvédeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk, ilyen a vitrin és a porpisztoly.

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak