Sold out

Földgömb fa talpazaton 22cm

19 800 Ft

Elfogyott

Cikkszám VVGM11242 Kategória:
Leírás

Földgömb, fa talapzaton

  • MÉRETE: 22 átmérő, 32,5 cm magas
  • ANYAGA: antikolt réz, karton, fa
  • CSOMAGOLÁS: kartondoboz

Engedje meg, hogy bemutassam Önnek ezt a lenyűgöző, antik hatású földgömböt, amelyet 2008-as adatok alapján készítettek. Ez a művészi alkotás nem csupán egy dekorációs tárgy, hanem egy olyan darab, amely eleganciával tölti meg környezetét és az utazás iránti vágyat ébreszt fel mindenkiben.

Különleges választás lehet az otthonába vagy irodájába ez tárgy, amely tökéletesen ötvözi a múltat és a jelent. Az antikolt réz és a fa anyagok hihetetlenül részletes és igényes kialakítást biztosítanak, míg a fa talapzat stabilitást és eleganciát ad a terméknek. Ez a 22 cm átmérőjű és 32,5 cm magas glóbusz kiválóan mutatja a világ szerkezetét és változatosságát.

Hogyan készült ez a földgömb?

Ez a gömb mesteri kézügyességgel készült, antikolt réz, karton és fa anyagok felhasználásával, hogy a lehető legautentikusabb megjelenést biztosítsa.

Milyen érzést kelt a földgömb a tulajdonosának?

Egyfajta utazási vágyat és a világ megismerésének örömét ébreszti fel, miközben elegáns kiegészítője lehet otthonának vagy irodájának. Nem csupán dekoratív, hanem inspiráló is, segítve a világról való tanulást és a földrajzi ismeretek bővítését.

Milyen helyekre ajánlott az elhelyezése?

Otthona bármely helyiségébe, irodájába, vagy akár a vendéglátóegységekbe is elhelyezheti, ahol különleges atmoszférát teremt.

Amennyiben Ön a kedveli a vitorlázást, exkluzív tárgyakat keres otthonába, vagy csak szeretne a vendégeinek különleges élményt nyújtani, ez a glóbusz tökéletes választás Önnek, mivel segít megteremteni azt az egyedi, nautikus hangulatot, amelyre vágyik.

Hogyan inspirálja a mindennapokat?

A földgömb segítségével minden nap új helyeket fedezhet fel, és inspirálódhat az utazások és kalandok terén. A megtekintése nyugalomra, relaxációra és a világ csodáinak felfedezésére ösztönzi Önt.

Ez a glóbusz nem csak egy térkép, hanem egy művészeti alkotás is. Az antikolt réz és a fa kombinációja egyedülálló és időtálló megjelenést kölcsönöz. Tökéletes részletességgel ábrázolja a világot, ami nemcsak díszítőelemként szolgál, hanem a világ megismerésének forrása is lehet.

Fedezze fel a világot otthonából ezzel a lenyűgöző, antik hatású földgömbbel! Tökéletes választás mindazok számára, akik szeretik az elegáns és egyedi tárgyakat.

Az antik hatású földgömböt ajánljuk:

  1. Vitorlázás és vízparti életmód kedvelőinek: Azoknak, akik a vízparti életérzést szeretnék otthonukba vagy irodájukba varázsolni.
  2. Gyerekszobába: Tökéletes választás gyerekszobába, ahol a kis felfedezők megismerhetik a világot.
  3. Lakberendezési tárgyként: Aki szereti az exkluzív lakberendezési tárgyakat, annak ez a termék kihagyhatatlan darab lesz.
  4. Utazást kedvelőknek: Kiváló ajándék lehet azoknak, akik szeretik az utazást és a világ felfedezését.
  5. Nautikus dekorációs tárgyként: Ideális választás azoknak, akik szeretnék otthonukat vagy irodájukat nautikus stílusban berendezni.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak