Sold out

Kerámia bögre

1 890 Ft

Elfogyott

Cikkszám R6759 Kategória:
Leírás

Kerámia Bögre Ámbráscet motívummal

  • MÉRETE: átmérő 8 cm × 9,5 cm magas
  • ANYAGA: kerámia
  • CSOMAGOLÁS: kartondoboz

Ez a különleges kerámia bögre, melynek egyik oldalán két ámbráscet pompázik, tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnék mindennapjaikat egy csipetnyi tengeri hangulattal megtölteni. A 9,5 cm magasságú, fehér kerámiából készült bögre nem csak praktikus, hanem elegáns és esztétikus darab is, amely tökéletesen kiegészíti otthona vagy irodája berendezését. Ez a  bögre a tengeri élővilág iránti szeretetét és stílusérzékét egyaránt tükrözi, miközben kellemes pillanatokat nyújt kávéja vagy teája fogyasztása közben.

Hogyan teheti reggelei kezdetét különlegessé egyedi, tengeri hangulatú bögrével?

A kerámia bögre  egyedi tervezésével feldobja reggeleit, kézbe fogása mindig kellemes élményt nyújt, otthona vagy irodája díszévé válik, és nap mint nap emlékezteti Önt a tenger szeretetére.

Ez a kerámia bögre minden egyes használata során a tengerparti életmód és a víz szeretetének érzését idézi fel Önben.  Tökéletes kiegészítője otthonának vagy irodájának, segítve Önt abban, hogy a mindennapokban is átélje a vízparti élményeket.

Mert minden egyes használata egy kis tengeri varázslatot hoz az Ön napjába. A bögre nem csupán egy használati tárgy, hanem egy apró műalkotás is, ami minden reggelt egy kis plusz örömmel tölt meg.

Milyen előnyöket kínál ez a kerámia bögre a mindennapi használat során?

A bögre ideális méretű, így kényelmesen illeszkedik a kezébe, és elegendő italt tartalmaz a reggeli induláshoz.

Hogyan segíti elő a tengeri hangulat megteremtését otthonában vagy irodájában?

Az ámbráscetek ábrázolásával a bögre egyedi és stílusos elemmé válik, ami emeli a környezet hangulatát.  Az ízléses kialakítás és a minőségi kerámia anyag garantálja, hogy minden korty ital élvezetes és különleges legyen.

A termék 8 cm átmérőjű, így tökéletesen illeszkedik a kezébe, és elegendő mennyiségű italt tartalmazhat, hogy kellemesen indítsa a napot. A fehér kerámia alap tökéletes hátteret biztosít a két ámbráscet képének, amelyek részletgazdagságukkal és stílusos megjelenésükkel emelik ki a bögrét.  Az ízléses tervezés és a minőségi anyaghasználat garantálja, hogy hosszú ideig megőrizze szépségét és funkcióját. Ez a bögre nem csupán egy használati tárgy, hanem egy művészi darab is, amely minden reggel egy kis tengeri hangulatot csempész az Ön életébe.

Ha Ön is szereti a tengerparti életmódot, és szeretné ezt a hangulatot otthonába vagy irodájába hozni, akkor ez a kerámia bögre tökéletes választás Önnek. Válassza ezt a bögrét, és tegye minden napját különlegessé!

A kerámia bögrét ajánljuk:

  • Vitorlázás és tenger kedvelőinek: az ámbráscetek ábrázolása tökéletesen kifejezi a tenger szeretetét, így minden nap egy csipetnyi tengeri hangulatot hozhat otthonába vagy irodájába.
  • Lakberendezési tárgyként: elegáns és modern megjelenése miatt ideális választás a stílusos otthonokba vagy irodákba, ahol a design és a minőség egyaránt fontos.
  • Ajándékként: kiválóan alkalmas arra, hogy különleges és személyes meglepetéssel örvendeztessen meg valakit, aki értékeli a tengeri motívumokat és az egyedi dizájnt.
  • Vízparti vendéglátóegységeknek: segíti a vendéglátóhelyeket abban, hogy a tengerparti életérzést otthonosan és elegánsan hozzák el vendégeik számára.
  • Természet- és tengeri élővilág rajongóinak: az ámbráscetek ábrázolása kiváló módja annak, hogy kifejezze a természet és a tenger iránti szeretetét, hozzájárulva ezzel a környezet egyediségéhez.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak