Dhoni makett L60

49.000 Ft

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: VVGNFB0034W Kategória:
Leírás

DHONI

&nbsp

DHONI MAKETT

&nbsp

&nbsp

MÉRET: 60 x 11 x 33 (cm)

&nbsp

ANYAGA: a hajómakettek kizárólag a legjobb minőségű fa alapanyagokból készülnek, a következő ritka trópusi fákból: mahagóni, ébenfa, rózsafa, feketefa, cseresznyefa, sárgafa, angol sycamore, jakfa.

&nbsp

TARTOZÉKOK: a hajómaketthez esztétikus névtáblát és fából készült talpazatot biztosítunk. A talpazatnak köszönhetően könnyen elhelyezhető a bútoron.

&nbsp

CSOMAGOLÁS: a makettet fektetett vitorlázattal, hungarocellel biztonságosan kibélelt kartondobozban forgalmazzuk.

&nbsp

TERMÉKLEÍRÁS: teljes egészében kézzel készített makett. A méretarányos hajó több száz munkaóra ráfordítással és nagy hozzáértéssel készült, eredeti tervek, részletes rajzok és festmények alapján. A palánkozott technikával készített dísztárgy elkészítésénél nem használtak előre összeállított fa építőkészleteket.

A hajómakett alapos minőség-ellenőrzési folyamaton megy keresztül mielőtt elhagyja a műhelyet. Ez biztosítja, hogy egy hiteles és tökéletes terméket nyújtunk át megvásárlásakor.

&nbsp

AJÁNLJUK

Lakásba, irodába, hajókért rajongóknak és gyűjtőknek.

ÉRDEKESSÉG

A hajó a Feng Shuiban a gazdagságot jelenti, illetve azt a gondolatot ébreszti, hogy egy pénzzel megrakott hajó úszik felénk a vízen. A hajó új karrier lehetőségeket is hozhat, de vigyázzunk vele, hogy eleje ne nézzen kifelé az ajtón mert úgy kiviheti a pénzt a házból!

&nbsp

TISZTÁN TARTÁSA: 

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt hajót, hogyan tudnák megvédeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk:

&nbsp

  • Vitrin, mely amellet, hogy védi a hajómakettet, nagyon esztétikus is.
  • Porpisztoly