Sold out

Confection hajómakett 50cm

21 900 Ft

Elfogyott

Cikkszám VVAC519721 Kategória:
Leírás

CONFECTION hajómakett

  • MÉRETE: 50 × 12 × 43 magas cm
  • ANYAGA: akácia – más trópusi fák
  • TARTOZÉKOK:
  • a hajómaketthez esztétikus névtáblát és fából készült talpazatot biztosítunk. A talpazatnak köszönhetően, könnyen elhelyezhető a bútoron.
  • CSOMAGOLÁS: a makettet összeszerelve, biztonságos dobozban forgalmazzuk.

A Confection történelmi hajómakett egy igazán lenyűgöző műtárgy, amely egyszerre kelti életre a tengerészet múltjának romantikáját és a kézműves mesterség kivételes szépségét. Az eredeti Confection hajó inspirációjaként szolgáló hajók a tengeri kereskedelmet és felfedezéseket tették lehetővé, és ez a modell méltó tisztelgés ezeknek a lenyűgöző vízi járműveknek.

Az anyagválasztás a minőséget és tartósságot szem előtt tartva történt, a válogatott fából készült hajótest, mely rusztikus, mégis elegáns megjelenést biztosít, míg a finom textíliából készült vitorlák lágyan hullámoznak, mint a tenger hullámai. Az aprólékosan megmunkált részletek, mint az ágyúk, kötelek és egyéb fedélzeti elemek, mind hozzájárulnak a makett autentikus és lenyűgöző megjelenéséhez.

A Confection hajómakett nem csak a történelmi hajók iránt érdeklődők számára jelent különleges értéket, hanem mindenki számára, aki értékeli a művészi kivitelezésű és egyedi tárgyakat. Azok számára, akik egy igazán figyelemfelkeltő és beszélgetésindító darabot keresnek otthonukba vagy irodájukba, a Confection történelmi hajómakett kiváló választás. A termék lenyűgöző mértékű aprólékos munkával készült és élethű megjelenése révén képes visszaidézni a tengerészet aranykorának izgalmait és kalandjait, mely minden tekintetet magára vonz és elvarázsol.

AJÁNLJUK

A Confection makett elengedhetetlen része a gyerekszobának.
Egyedi ajándék szeretteinek: születésnapra, névnapra, karácsonyra..
Kollégák elbúcsúztatásakor a hajó jelképes ajándék, amivel sok szerencsét kívánhat kollégájának, aki új vizekre evez az élet tengerén.

TISZTÁN TARTÁSA:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt hajót, hogyan tudnák megvédeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk, ilyen a vitrin és a porpisztoly.

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak