Sold out

Chris Craft Runabout motorcsónak makett

159 900 Ft

Elfogyott

Cikkszám VVGNSB0002SE-80 Kategória:
Leírás

CHRIS CRAFT RUNABOUT MOTORCSÓNAK MAKETT

  • MÉRETE: 82 × 23 × 23 magas cm
  • ANYAGA: prémium minőségű mahagóniból készült hajótest, bőr ülések, króm kiegészítők
  • TARTOZÉKOK: a motorcsónak tömör fából készült talpazaton fekszik. A talpazatnak köszönhetően könnyen elhelyezhető a bútoron.
  • CSOMAGOLÁS: a makettet összeszerelve, biztonságos fa védőkeretben és dobozban forgalmazzuk.

A Chris Craft Runabout motorcsónak makettje, melynek hossza 82 cm, egy valódi művészi alkotás, amely a hajómakettezés iránti szenvedélyt és a klasszikus motorcsónakok iránti tiszteletet tükrözi. Ez a makett nem csupán egy modell, hanem egy időtlen eleganciát sugárzó dísztárgy, ami képes lenyűgözni mind a hajómakettek kedvelőit, mind a design iránt érdeklődőket.

A motorcsónak makett elkészítésénél a legfinomabb kézműves technikák kerültek alkalmazásra. A prémium minőségű mahagóni faanyagból készült hajótest nem csak erőt és tartósságot biztosít, hanem gazdag és meleg színével hozzájárul az elegáns megjelenéshez. A faanyagok gondos válogatása és a precíz kidolgozás biztosítja, hogy a makett minden részlete a lehető legnagyobb hűséggel tükrözze az eredeti Chris Craft Runabout motorcsónakot.

A hajómakett különlegességét a részletesen kidolgozott bőr ülések jelentik, amelyek nem csak kényelmet és luxust sugallnak, hanem hozzájárulnak a makett autentikus megjelenéséhez is. A valódi bőrből készült ülések a múlt eleganciáját és a hajózás iránti szeretetet hivatottak kifejezni.

A Chris Craft Runabout motorcsónak makett lenyűgöző részleteiben tükröződik vissza a hajómakettezés művészete. A fényes króm és sárgaréz elemek, valamint a részletesen kidolgozott műszerfal hozzájárulnak a valódi hajóhoz való hűséghez. A többrétegű lakkal és a tökéletes felületi csiszolással elérhető tükörfényes felület teszi a motorcsónak makettet igazán figyelemfelkeltővé.

A Chris Craft Runabout motorcsónak makett nem előre összeállított készletekből készült, hanem a palánkozott technikával, ami lehetővé teszi a legapróbb részletek kidolgozását is. A tömör fából készült talpazat, amelyen a hajó fekszik, nemcsak stabilitást biztosít, hanem elegáns megjelenést is kölcsönöz, így könnyedén elhelyezhető bármilyen bútoron, mint dekoratív elem.

Összességében a Chris Craft Runabout motorcsónak makett egy lenyűgöző darab, amely tökéletesen illik azokhoz, akik értékelik a klasszikus motorcsónakok eleganciáját és a hajómodellezés művészetét. A termék nem csak a részletességével és minőségével tűnik ki, hanem azzal is, hogy képes felidézni a klasszikus motorcsónakok korának hangulatát és stílusát.

A Chris Craft runabout motorcsónak makettet ajánljuk:

  • Hajómakettezést kedvelőknek: Azoknak, akik szenvedélyesen érdeklődnek a makettezés iránt, ez a motorcsónak makett ideális választás, mivel precíz kidolgozásával és hűséges megjelenésével méltó a legmagasabb elvárásoknak is. Ez nem csak egy gyűjtemény értékes darabja lehet, hanem a hajómakettezés iránti szeretet és odaadás szimbóluma is.
  • Vízparti Vendéglátóhelyek Tulajdonosai Számára: A motorcsónak makett tökéletes díszítő elem lehet vízparti éttermekben, bárokban és kávézókban, amelyek a vízpartu hangulatot és eleganciát szeretnék hangsúlyozni. Ez a dísztárgy képes megteremteni azt a különleges hangulatot, amely vonzza a vendégeket és emeli a helyszín színvonalát.
  • Otthoni Dekorációként: Azok számára, akik otthonukban keresnek egyedülálló és stílusos dísztárgyat, ez a termék kiváló választás. A mahagóni faanyag gazdagsága és a részletek iránti figyelem lehetővé teszi, hogy minden otthoni környezetben elegáns és figyelemfelkeltő látványosság legyen.
  • Irodai Dekorációként: Az üzleti környezetben is megállja a helyét, legyen szó irodáról vagy tárgyalóteremről. A makett eleganciája és a részletek iránti figyelem a professzionalizmust és a minőségre való törekvést tükrözi, így tökéletes választás lehet vállalati környezetbe.
  • Különleges Ajándékként: A Chris Craft Runabout motorcsónak makett ideális ajándék lehet azok számára, akik szeretik a tengeri és hajózási témájú tárgyakat. Ez nem csak egy gyönyörű dísztárgy, hanem egy értékes és emlékezetes ajándék is, amely garantáltan örömet szerez az ajándékozottnak.

 

TISZTÁN TARTÁSA:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt makettet, hogyan tudnák megvédeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk:

Vitrin, mely amellett, hogy védi a hajómakettet, nagyon esztétikus is.

A Porpisztoly használata a hajómakett tisztán tartásában azért előnyös, mert gyengéden, mégis hatékonyan távolítja el a port a nehezen hozzáférhető részekről és a finom részletekről anélkül, hogy kárt tenné a modellben.

További vitorlás makettjeink

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak