Bruma Yacht RC modell

198.000 Ft

Elfogyott

Cikkszám: VVMM736 Kategóriák: ,
Leírás

Technikai adatok:

  • MÉRETE: 85 x 67 x 19 magas cm
  • ANYAGA: prémium minőségű mahagóniból készült hajótest, akácia – más trópusi fák
  • TARTOZÉKOK: a motorcsónak tömör fából készült talpazaton fekszik. A talpazatnak köszönhetően könnyen elhelyezhető a bútoron. 6 voltos dupla elektromotorral működik. Hatótávolsága 15-20 m. A két utas távirányító 1,5 voltos míg a távirányító 9 voltos elemmel működik. Az elem tartozéka a készletnek. Az igényes kidolgozás teszi lakásunk díszévé, vagy szabadtéri időtöltésünk kedvencévé
  • CSOMAGOLÁS: a makettet összeszerelve, biztonságos fa védőkeretben és dobozban forgalmazzuk.

A hajó története

A Bruma egy halászhajóból átalakított tengeri jacht méretarányos mása. A kész RC-s hajómakett, minden gyerek és felnőtt álma!

Ismertető a készítésről

A Bruma teljes egészében kézzel készített makett. A méretarányos hajó több száz munkaóra ráfordítással és nagy hozzáértéssel készült, eredeti tervek, részletes rajzok és festmények alapján. A palánkozott technikával készített dísztárgy elkészítésénél nem használtak előre összeállított fa építőkészleteket. A hajó pazar megjelenése a tükörfényes felületnek köszönhető, melyet a többrétegű lakk és a tökéletes felületi csiszolás eredményez. A hajó lenyűgöző részletei közé sorolhatóak a fényes króm és sárgaréz elemek, a részletes műszerfal, és a bőr ülések. A valódi bőrből készült ülések a kor eleganciáját sugallják. A Bruma mielőtt elhagyja a műhelyet, alapos minőség-ellenőrzési folyamaton megy keresztül, amely biztosítja, hogy egy hiteles és tökéletes terméket nyújtunk át megvásárlásakor.

AJÁNLJUK

Lakások, irodák, közösségi terek (hall, lobby, recepció, stb.) bútorok kiegészítőjeként. Különleges születésnapi, emlékezetes esküvői ajándék, vagy mint a kollégák megbecsülésének emlékeként céges ajándék.

ÉRDEKESSÉG
A hajó a Feng Shuiban a gazdagságot jelenti, illetve azt a gondolatot ébreszti, hogy egy pénzzel megrakott hajó úszik felénk a vízen. A hajó új karrier lehetőségeket is hozhat, de vigyázzunk vele, hogy eleje ne nézzen kifelé az ajtón mert úgy kiviheti a pénzt a házból!

TISZTÁN TARTÁSA:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt hajót, hogyan tudnák meg védeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk, ilyen a vitrin és a porpisztoly.

A hőingadozás, páratartalom változás miatt a hajótesten bekövetkezett repedésekért felelősséget nem vállalunk.