Borkum világítótorony világítással 48cm

39 900 Ft

Készleten

Cikkszám R221164 Kategóriák: ,
Leírás

Tengeri Útmutató Otthonában: Borkum Világítótorony

 • Mérete: 48 × 16,5 × 16,5 cm
 • Színe: piros-fehér
 • Anyaga: fém
 • Fontos információ: Az izzó nem tartozéka a terméknek

Fedezze fel a Borkum világítótornyot, amely tökéletes kiegészítője lehet otthonának vagy irodájának, ha szeretne egy kis tengerparti hangulatot csempészni a mindennapokba. Ez a 48 × 16,5 × 16,5 cm méretű, kézzel festett fém világítótorony nem csupán díszít, de az éjszakai órákban hangulatlámpaként is funkcionál, köszönhetően a belső égőnek (amely nem tartozék). A kapcsolóval ellátott kábel lehetővé teszi az egyszerű használatot, így bármikor bevilágíthatja az estéit.

Információk az eredeti Borkum világítótoronyról:

A Borkum világítótorony Németország északi részén, a Kelet-Fríziai-szigetekhez tartozó Borkum szigetén található, és fontos navigációs pontot jelent a Északi-tengeren hajózók számára. Ez a világítótorony nem csak a tengeri navigáció szempontjából kulcsfontosságú, hanem a térség történelmi és kulturális örökségének is fontos részét képezi.

Története és Jelentősége

A Borkum világítótorony az 1800-as évek végén épült, hogy segítse a hajókat az Északi-tenger veszélyes vizein való navigálásban. A pontos építési dátumot és a torony történetének korai szakaszait körülvevő információk homályosak lehetnek, de tudjuk, hogy a torony és a hozzá kapcsolódó világítóberendezések az évek során több modernizáción és fejlesztésen mentek keresztül, hogy megfeleljenek a növekvő tengeri forgalom biztonsági igényeinek.

Jellemzői

A Borkum világítótornyot a magasra törő, karcsú szerkezete és jellegzetes festése teszi könnyen felismerhetővé. A tetején lévő fény, amely messzire látható az Északi-tenger felett, életbevágóan fontos a ködös és viharos időjárási körülmények között hajózók számára. A világítótorony nemcsak mint navigációs segítség, hanem mint kulturális jelkép is szolgál, tükrözve a tengeri hagyományokat és a helyi közösség büszkeségét.

Kulturális Örökség

A Borkum világítótorony a látogatók számára is népszerű turisztikai látványosság, akik a világítótoronyból gyönyörködhetnek a lenyűgöző kilátásban az Északi-tengerre és a környező területekre. A torony környéke kiváló lehetőséget kínál a természet szerelmeseinek a tengerparti táj élvezetére és a helyi vadvilág megfigyelésére.

A Borkum világítótorony ma is aktívan szolgálja a tengeri navigációt, miközben összeköti a múltat a jelen és a jövő generációival. Szimbolizálja az ember és a tenger közötti örök kapcsolatot, a tengerészek biztonságát szolgáló technológia fejlődését, valamint a tengeri kultúra és örökség megőrzésének fontosságát.

 

Termék előnyök:

 • Egyedi Dekoráció: Kézzel festett design, amely minden darabot egyedülállóvá tesz.
 • Funkcionális Hangulatfény: Éjszaka egyedi hangulatot teremt, tökéletes kiegészítője a romantikus estéknek.
 • Könnyű Használat: Kapcsolóval ellátott kábel biztosítja a kényelmes be- és kikapcsolást.

Otthoni Tengerpart: Borkum Világítótorony

Képzelje el, hogy otthona vagy irodája ablakából a tengerparti világítótorony fénye ragyog be. A Borkum világítótorony tökéletes választás azok számára, akik szeretik a tengeri hangulatot és egy kis fényt vinnének az otthoni vagy munkahelyi estékbe.

Mi teszi különlegessé a Borkum Világítótornyot?

Nem csak egy dekoratív elem, hanem egy hangulatos fényforrás is, amely melegséget visz a térbe.

Navigáljon a Stílus Tengerén a Borkum Világítótoronnyal

Tökéletes választás mindenki számára, aki szereti a tengeri dekorációkat és a különleges, egyedi tárgyakat. Legyen szó egy lakásról, egy irodáról vagy akár egy vízparti vendéglátóhelyről, ez a világítótorony mindenhová illik, hozva a tengerparti hangulatot és az útmutatás fényét.

Hogyan illeszkedik ez a kiegészítő a különböző stílusokhoz?

Modern és klasszikus környezetben egyaránt otthonosan érzi magát, köszönhetően az időtlen designnak és a funkcionalitásnak.

A Borkum Világítótornyot Ajánljuk:

 • Tengerparti Hangulatot Kedvelőknek: Akik szeretnék otthonukban vagy munkahelyükön érezni a tenger közelségét.
 • Romantikus Hangulatú kiegészítőként: Ideális választás esti fényforrásként, amely meghitt atmoszférát teremt.
 • Dekorációként: Stílusos kiegészítő, amely minden szobát feldob.
 • Ajándékként: Különleges és egyedi ajándék szeretteiknek minden alkalomra.
 • Céges Ajándékként: Jelképes, irányt mutató ajándék, amely inspirálja a címzettet.

További vitorlás lakberendezési kellékek

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

 

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak