Batavia makett

5.200 Ft

Készleten

Cikkszám: R10384 Kategória:
Leírás

Technikai adatok:

  • MÉRETE: 24 x 6 x 23 magas cm
  • ANYAGA: akácia – más trópusi fák
  • TARTOZÉKOK: a hajómaketthez esztétikus névtáblát és fából készült talpazatot biztosítunk. A talpazatnak köszönhetően, könnyen elhelyezhető a bútoron.
  • CSOMAGOLÁS: a makettet összeszerelve, biztonságos dobozban forgalmazzuk.

A hajó története

A Batavia a kor egyik legnagyobb hajója volt. Az úgynevezett retúrhajók közé sorolták. Ezek a hajók Hollandia és Ázsia között árut és utast egyaránt szállítottak. Nagyméretűek voltak, hiszen a hosszú utazások sokszor egy egész évig is eltartottak. S hogy meg tudják védeni magukat, nehézfegyverekkel is felszerelték őket. Az eredeti hajó 1628-ban, Amsterdamban épült a holland Kelet-Indiai Társaság megrendelésére. Első útján, Francisco Pelsaert parancsnoksága alatt hajótörést szenvedett egy zátonyon, Ausztrália nyugati partjainál. A Bataviát 1995-ben a hollandiai Lelysted városában újraépítették. A rekonstrukció alapja természetesen maga az Ausztrália partjainál egy korallzátonyban megtalált, majd az Ausztráliai Tengerészeti Múzeumba vontatott, s ott ma is látható hajóroncs volt.

AJÁNLJUK

A kis Batávia elengedhetetlen része a gyerekszobának.
Lakások, irodák, éttermek, közösségi terek (hall, lobby, recepcióstb.), s bútorok exkluzív kiegészítojeként ezt az elegáns dísztárgyat. A hajó, vitorláshajó a BOLDOG, EGÉSZSÉGES,SIKERES élet jelképe a keleti hagyományok szerint. A legtöbb lakásban megjelenik valamilyen formában, hogy a lakók életébe gazdagságot hozzon, ahogy a Feng Shui is tanítja. Hajózzon be Önhöz is a szerencse!
A Batávia hajómodell egyedi ajándék szeretteinek: születésnapra,névnapra, évfordulóra, karácsonyra.
Kollégák elbúcsúztatásakor
– a hajó jelképes ajándék, amivel sok szerencsét kívánhat kollégájának, aki új vizekre evez az élettengerén.
Partner számára
– a hajó jelképes ajándék egy értékes parner részére, mellyel elmondhatja: egy hajóban evezünk, egy cél érdekében.
Nászajándékként – egy hajóval szimbolizálva elmondhatjuk jó kívánságainkat a jegyespárnak. Hajózzon be az örök boldogság a közös életükbe.
Édesapjának
– valósítsa meg gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nemmarad el!

TISZTÁN TARTÁSA:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt hajót, hogyan tudnák meg védeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk, ilyen a vitrin és a porpisztoly.

A hőingadozás, páratartalom változás miatt a hajótesten bekövetkezett repedésekért felelősséget nem vállalunk.