Barométer kormányban

24 900 Ft

Már csak 2 db készleten

Cikkszám VVTA29.4009.03 Kategória:
Leírás

Barométer hajókormányban

  • MÉRETE: átmérő 285 mm Műszer átmérő 80 mm, 440 g
  • ANYAGA: fa, sárgaréz
  • CSOMAGOLÁS: biztonságos szállításra alkalmas kartondobozban forgalmazzuk.

Örömmel mutatjuk be Önnek a ezt a barométert, amely egy elegáns vitorlás kormányban kapott helyet és egyedi designjával és precíz műszaki kivitelezésével egyaránt elvarázsolja a tenger és a vitorlázás szerelmeseit, valamint azokat, akik az exkluzív lakberendezési tárgyakat keresik otthonukba vagy irodájukba.

  • Egyedi Stílus: A műszer hajókormány formájú kialakítása egyedülállóan ötvözi a tengeri életérzést a modern otthoni vagy irodai dekorációval.
  • Pontos Mérés: A precíz sárgarézből készült mérőműszer nem csak dísztárgy, hanem megbízható eszköz is, amely pontosan mutatja a légnyomást, segítve a vitorlázás vagy egyéb szabadtéri tevékenységek tervezését.
  • Minőségi Anyagok: A kiváló minőségű fa és sárgaréz anyagok gondos megmunkálása biztosítja, hogy a termék hosszú élettartammal rendelkezzen.

A Barométer kormányban nem csak egy mérőeszköz, hanem egy művészi alkotás is. A 285 mm átmérőjű kormány és a 80 mm átmérőjű műszer elegáns megjelenést kölcsönöz a terméknek, mely 440 g súlyával stabil és masszív. Egyaránt illik modern és hagyományos enteriőrökbe, kiemelve a helyiség hangulatát.

Miért érdemes most megvásárolni?

Ez a praktikus mérőműszer tökéletes választás, ha Ön is szeretné otthonát vagy irodáját egy különleges és hasznos tárggyal gazdagítani. Ne hagyja ki ezt az alkalmat, tegye kosarába a terméket és élvezze annak minden előnyét!

Ha Ön is szeretne egy stílusos, praktikus és egyedi kiegészítőt otthonába vagy irodájába, ne habozzon, válassza a Barométer Vitorlás Kormányban termékünket! Tegye kosarába még ma, és élvezze a tengeri élet érzését otthonában vagy munkahelyén.

Használati útmutató barométerhez:

Fontos: A műszert használat előtt állítsa be!
Fűtőtest közelségét és a közvetlen napsütést mellőzzük.
Barométert először az ön helyi magassági viszonyai szerint kell beállítani. Érdeklődje meg a környék aktuális légnyomási értékét (a Meteorológiai Intézetnél, Interneten: www.met.hu , helyi rádióadó). A beállítási csavart (melyet a műszer hátlapján találhat meg) kis csavarhúzóval óvatosan csavarja jobbra, amíg a mutató a megérdeklődött értékkel megegyezik. Túlcsavarás elkerülendő!
Gyenge kocogtatással és utána igazítással még pontosabban lehet beállítani.

A Barométer működése:

A mérőműszer a légnyomást Hekto-Pascalban (hPa), millibarban (mb), inchben (in), higany milliméterben (mmHg) mérheti. A légnyomás megfelel a minket körülvevő levegőréteg súlyával és függ az időjárástól, valamint a helyi magassági viszonytól. A légnyomási ingadozások megfigyelése lehetővé teszi az időjárási előrejelzést. Az aktuális légnyomást az állítómutatóval megjelöljük és megfigyelhetjük a változásokat.
Esés (süllyedés)-rossz idő
Hirtelen visszaesés -zivatar, vihar
Emelkedés-javuló időjárás
Gyors emelkedés-rövid időn belül szép időjárás

A hajókormány formájú barométert ajánljuk:

  • Vitorlázóknak: Akik a tenger szerelmesei és szeretik a tengeri életérzést otthonukban is érezni.
  • Design kedvelőknek: Akik az egyedi és stílusos lakberendezési tárgyakat részesítik előnyben.
  • Ajándékként: Akik egy különleges és hasznos ajándékot keresnek vitorlázó ismerőseiknek vagy üzleti partnereiknek.
  • Otthoni és Irodai Dekorációként: Akik szeretnék otthonukat vagy irodájukat egyedi és érdekes tárgyakkal díszíteni.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak