Sold out

Asztalterítő vitorlás mintával

21 900 Ft

Elfogyott

Cikkszám R7348 Kategóriák: ,
Leírás

Asztalterítő vitorlás mintával

  • MÉRETE: 130 × 170 cm
  • ANYAGA: 100% cotton
  • CSOMAGOLÁS: kartondoboz

Képzelje el, amint asztalát egy balatoni vitorlás mintákkal díszített színes, vidám asztalterítő borítja, amely nem csak a mindennapi étkezéseket varázsolja különlegessé, hanem a vitorlázás iránti szenvedélyét is megjeleníti. Ez az asztalterítő tökéletes választás azok számára, akik szeretik a tengerparti hangulatot otthonukba csempészni. A 100% pamutból készült, 130 cm × 170 cm méretű abrosz nem csupán praktikus, hanem dekoratív elemként is funkcionál, hozzájárulva az elegáns és egyedi atmoszféra megteremtéséhez.

Hogyan tudja ez a terítő feldobni az otthoni vagy irodai környezetet?

A vidám, színes vitorlás minták és az abrosz kiváló minősége egyaránt hozzájárulnak az elegáns, mégis otthonos atmoszféra megteremtéséhez.

Mi teszi ezt az asztalterítőt ideálissá mindennapi használatra?

A 100% pamut anyaga miatt könnyen tisztítható és tartós, így hosszú távon is megőrzi szépségét és minőségét.

Milyen hangulatot áraszt?

A balatoni vitorlás mintákkal ellátott abrosz a nyugalom és a szabadság érzetét kelti, emlékeztetve a vízparti élményekre.

Ez az terítő ideális választás azok számára, akik szeretnék otthonukat vízparti életérzéssel átitatni. A termék segít abban, hogy a mindennapokban is érezhesse a vízpart nyújtotta nyugalmat és szabadságot, miközben stílusos és különleges hangulatot teremt az étkezések során.

Ez a 100% pamutból készült asztalterítő nem csak a minőséget, hanem a kényelmet is szolgálja. Méretei ideálisak a legtöbb asztalhoz, ezzel biztosítva a tökéletes díszítést. A vidám, balatoni vitorlás minták, melyek az abroszt díszítik, a vízparti életmód hangulatát hozzák el otthonába. Képzelje el, hogy ezek a színes motívumok milyen élettel tölthetik meg az Ön étkezőjét vagy vendéglátó helyét,  meghitt, ugyanakkor pezsgő atmoszférát teremtve. Könnyen tisztítható, így hosszú távú használatot garantál, miközben megőrzi élénk színeit és mintáit.

Élje át a vízparti életérzést minden nap, válassza ezt a balatoni vitorlás mintákkal díszített asztalterítőt, amely otthonának vagy vendéglátó helyének tökéletes kiegészítője lesz.

Tegye kosarába ezt a szemet gyönyörködtető, balatoni vitorlás mintás abroszt, és vigye haza a tengerparti hangulatot!

 

A vitorlás mintájú asztalterítőt ajánljuk:

  • Vitorlás életmódot kedvelőknek: Számukra ez a vízpart közelségét hozza el az otthoni környezetbe, megidézve a szabadság és kikapcsolódás emlékét.
  • Exkluzív lakberendezési tárgyként: Elegáns és egyedi, ez az abrosz különleges atmoszférát teremt, tökéletesen illeszkedve a modern otthoni dekorációhoz.
  • Különleges ajándékként: Aki egy egyedi és személyes ajándékot szeretne adni, számára ideális választás, mivel minden vitorlázást és a Balatont szerető személy számára különleges jelentéssel bír.
  • Vízparti éttermek, kávézók, bárok tulajdonosainak: Ezzel az abrosszal különleges, nautikus hangulatot teremthetnek vendéglátó helyükön, emelve a vendégélmény színvonalát.
  • Dekorációként: Akik a minőségi, dekoratív és praktikus kiegészítőket részesítik előnyben otthonukban számukra kiváló választás lesz.

 

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak