Sold out

Antik zsebiránytű napóra fadobozban

11 990 Ft

Elfogyott

Cikkszám RCO-0601A Kategória:
Leírás

ANTIK ZSEBIRÁNYTŰ NAPÓRA

 • MÉRETE: átmérő 7,5 cm 2,5 cm magas
 • ANYAGA: az iránytű sárgaréz, doboza rózsafa
 • CSOMAGOLÁS: biztonságos szállításra alkalmas kartondobozban forgalmazzuk.

Ön most egy olyan termék előtt áll, amely nem csupán egy tárgy, hanem egy időutazás a múltba, egy kézzel fogható emlék a tengeri navigáció hajdani világából. Az antik zsebiránytű és napóra kombinációja egy ritka és különleges darab, amely nemcsak praktikus, hanem dekoratív elemként is megállja a helyét.

Miért válassza ezt az napórával kombinált iránytűt? Képzelje el, hogy kezében tart egy olyan eszközt, amely a hajdani hajósok mindennapi életének része volt. A napórával egybeépített zsebiránytű nem csak a múltba repíti, hanem a modern világban is használható navigációs eszközként szolgálhat. Az idő múlását és az irányt egyaránt meghatározhatja vele, miközben a történelem szele is érinti.

Hogyan emeli ki otthona vagy irodája stílusát ez a termék? Az elegáns rózsafa dobozban helyet kapó multifunkciós tájoló remek kiegészítője lehet bármely enteriőrnek. Akár egy polcon, íróasztalon, vagy vitrinben helyezkedik el, garantáltan vonzza a tekinteteket és beszédtéma lehet vendégei körében.

Milyen élményt nyújt a termék használata? A 360°-os beosztással ellátott iránytű és a precízen kialakított napóra használata egyedi élményt nyújt. A réz és rózsafa kombinációja nemcsak esztétikailag, hanem tapintásra is kellemes érzetet kelt.

Miért érdemes ezt a terméket választania ajándékként? Ha valaki különleges és maradandó ajándékot keres, ez a termék tökéletes választás lehet. Az antik zsebiránytű és napóra kombinációja egyaránt szimbolizálja az időtlen eleganciát és a navigáció iránti szenvedélyt.

Milyen érzést kelt az antik zsebiránytű és napóra birtoklása? A termék tulajdonosa büszkeséggel tölti el, tudva, hogy egy egyedi és ritka tárgyat birtokol. A termék minden apró részlete, a réz kivitel, a gondosan kidolgozott minták és az elegáns rózsafa doboz egyaránt hozzájárul ehhez az érzéshez.

Mik a termék legfontosabb tulajdonságai? A 7,5 cm átmérőjű, sárgarézből készült antik zsebiránytű és a napóra precízen kidolgozott, a réz lezáró pánt nélküli rózsafa dobozban kerül forgalomba. A beosztással ellátott iránytű és a fel- és lehajtható mutatóval rendelkező napóra együttesen alkotnak egy stílusos és hasznos eszközt.

Miért érdemes Önnek ezt a terméket választania? Ez a termék nem csupán egy tárgy, hanem egy történet is. Egy olyan darab, amely híd a múlt és a jelen között, és emlékeztet minket arra, hogy az idő és az irány mindig fontos szerepet játszott az emberi történelemben.

Fedezze fel ön is ezt a lenyűgöző antik zsebiránytűt és napórát! Tegye a kosarába még ma, és vigye haza egy darab történelmet, amely nemcsak gyönyörű, hanem praktikus is. Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, hogy birtokoljon egy ilyen ritka és értékes tárgyat.

Az antik zsebiránytűt ajánljuk

 • Történelem és Navigáció kedvelőinek: Azoknak, akik érdeklődnek a történelmi navigációs eszközök iránt, és szívesen gyűjtenek régi, történelmi jelentőségű tárgyakat.
 • Dekorációként: Olyan személyeknek, akik keresik az egyedi és stílusos díszítő elemeket otthonuk vagy irodájuk számára, különös tekintettel a tengeri/nautikus stílusú dekorációkra.
 • Ajándékként: Azok számára, akik különleges és emlékezetes ajándékot keresnek szeretteik számára, különösen, ha az illető érdeklődik a tengerészet vagy az antik tárgyak iránt.
 • Különleges tárgyak gyűjtőinek: Gyűjtőknek, akik speciális tárgyakra vadásznak, legyen az tengerészeti, történelmi vagy művészeti tárgy.
 • Vitorlázás és vízparti élet kedvelőinek: Azoknak, akik szeretik a tengeri életmódot és a vitorlázást, és értékelik a tengerészeti hagyományokhoz kapcsolódó tárgyakat otthonukban vagy irodájukban.

 

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
5,0
4 vélemények alapján
5 csillag
100
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
1-4 of 4 reviews
 1. A
 2. EB
 3. SD

  Minden rendben zajlott, a megrendeléstől a kiszállításig.

 4. GV