Sold out

Antik távcső koptatott bőrmarkolattal 48 cm

22 500 Ft

Elfogyott

Cikkszám RFT-0213A Kategória:
Leírás

ANTIK TÁVCSŐ KOPTATOTT BŐRMARKOLATTAL

  • MÉRETE: 48 cm hosszú
  • ANYAGA: antikolt sárgaréz, szürke bőr

Fedezze fel ezt az exkluzív, koptatott bőrmarkolattal ellátott sárgarézből készült antik távcsövet, amely nem csupán egy navigációs eszköz, hanem a tengeri felfedezések és a vitorlázás múltjának szimbóluma is. Az 5 tagos, elegánsan kinyitható látcső 12x-os nagyítással és 37 mm átmérőjű lencsével rendelkezik, így tökéletes választás a tengeri életmód és a távoli tájak felfedezésére. A bőrmarkolat és a rózsafa doboz, melyben az antik távcsövet tárolhatja, még inkább emeli annak esztétikai és gyűjtői értékét.

El tudja képzelni, hogy ez a dísztárgy milyen elegáns kiegészítője lehet otthonának vagy irodájának?

Vajon mennyire lesz inspiráló ez a látcső az Ön és számára?

Ha a vitorlás életmódot kedveli, vagy exkluzív lakberendezési tárgyakat keres otthonába, akkor ez az antik távcső ideális választás az Ön számára. Nem csupán a tengeri navigáció és a távoli tájak iránti szeretetét tükrözi, hanem az otthonában vagy irodájában elhelyezve a tengeri kalandok és felfedezések emlékét is felidézi.

Ez a lenyűgöző, antikolt rézből készült távcső, amely 48 cm hosszú és 5 tagból áll, tökéletesen illeszkedik majd az Ön otthonába vagy irodájába. A 12x-os nagyítású és 37 mm átmérőjű lencsével ellátott messzelátó esztétikailag vonzó, miközben a tengeri navigáció és a távoli tájak felfedezésének eszköze. Az antik távcsőhöz mellékelt rózsafa doboz elegáns tárolási megoldást nyújt, és lehetőséget biztosít az évfordulóra vagy céges ajándékként való feliratozásra.

Bővebb leírást a távcsövek történetéről, használatáról, magazinunkban olvashat

Ha Ön értékeli a tengeri életmódot, a felfedezéseket és az egyedi, stílusos lakberendezési tárgyakat, akkor ez a z antik messzelátó tökéletes kiegészítője lehet otthonának vagy irodájának.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy otthonába hozza a tengeri navigáció és a távoli felfedezések varázsát. Tegye kosarába ezt a gyönyörű antik távcsövet még ma, és élvezze a tengeri kalandok és a felfedezések szeretetét minden nap!

TÁVCSŐ TISZTÍTÁSA, KARBANTARTÁSA: a fém részek karbantartásánál ez első lépés, hogy finoman egy enyhén nedves ruhával eltávolítjuk a távcső fém felületére rárakodott port, homokot, ügyelve arra, hogy azok a külső felületet ne karcolják meg. Ezt a műveletet egy száraz puha ruhával való áttörléssel javasolt befejezni.

Az antik távcsövet ajánljuk

  1. Vitorlázás és vízparti életmód kedvelőinek: Azoknak, akik szenvedélyesen vonzódnak a tengeri életmódhoz és a vitorlázáshoz, és szeretnék ezt a szenvedélyüket otthonukban vagy irodájukban is megjeleníteni.
  2. Történelmi tárgyak gyűjtőinek: Olyan személyeknek, akik érdeklődnek a történelmi és navigációs eszközök iránt, és szeretnének egy ilyen jellegzetes darabot gyűjteményükbe felvenni.
  3. Exkluzív Lakberendezési Tárgyként: Azoknak, akik egyedi és stílusos lakberendezési tárgyakat keresnek, hogy otthonukat vagy irodájukat egyedi hangulattal töltse meg.
  4. Ajándékként: Azoknak, akik különleges és emlékezetes ajándékot keresnek olyan személyek számára, akik érdeklődnek a tengeri navigáció, a felfedezések vagy az elegáns lakberendezés iránt.
  5. Oktatási intézményeknek, táboroknak: Iskoláknak, táboroknak és ahol az ilyen típusú eszközöket oktatási célokra vagy a történelmi tudományok megjelenítésére használhatják.

 

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak