Sold out

Carlo Borlenghi: Yachting falinaptár 2024

26 900 Ft

Elfogyott

Cikkszám VVDK126429 Kategória:
Leírás

CARLO BORLENGHI: YACHTING FALINAPTÁR 2024

  • MÉRETE: 58 × 70 cm
  • CSOMAGOLÁS: biztonságos szállításra alkalmas kartondobozban forgalmazzuk.
  • TERMÉKLEÍRÁS: 12 hónapos falinaptár. Carlo Borlenghi lélegzetelállító vitorlás posztereiben gyönyörködhetünk hónapról hónapra.

A híres vitorlás fotóművész, Carlo Borlenghi

Carlo Borlenghi egy olyan név, amely szinte szinonimája a vitorlázási fotózásnak, egy ember, aki kamera lencséjén keresztül több évtizeden át rögzítette a tengeri élet legizgalmasabb pillanatait. Született 1956-ban Milánóban, Olaszországban, Borlenghi korán felfedezte a fotózás iránti szenvedélyét, és már fiatalon elkötelezte magát amellett, hogy a tenger és a vitorlázás lenyűgöző világát örökíti meg.

A művészet és a kreativitás Milánóban való tanulmányai alatt formálódott ki benne, ahol elsajátította a fény és árnyék játékának művészetét, ami később alapja lett ikonikus tengeri képeinek. Borlenghi pályafutása a vitorlázás fotózásának területén egy véletlen találkozással indult, amikor is lehetősége nyílt megörökíteni az Amerika Kupát, a vitorlázás legrangosabb versenyét. Az ott készült képek nem csupán dokumentálták a versenyt, de egyúttal kiemelkedő érzékenységgel és technikai tudással is bírtak, amelyek megmutatták Borlenghi egyedi képességét, hogy megragadja a tengeri élet esszenciáját.

Az Amerika Kupa eseményein túl Borlenghi számos más jelentős vitorlás eseményt is lencsevégre kapott, beleértve a Volvo Ocean Race-t, a Sydney-Hobart Yacht Race-t, és a Louis Vuitton Trophy-t. Képei nem csupán a sportági versenyek nyers energiáját és versenyképességét örökítették meg, hanem a vitorlázás eleganciáját, a természet erejével való harmóniát és az emberi kitartás történetét is.

Borlenghi munkássága több, mint csak sportfotózás. Művei a vitorlások és a tenger közötti intenzív kapcsolatot is megjelenítik, a fények és színek, az elemek és az emberi érzelmek gazdag szövetét szőve össze. Képei gyakran mutatnak be kontrasztokat: a csendes tenger és az erőteljes viharok, a technológia és a természet, valamint az egyén és a csapat közötti feszültséget.

Carlo Borlenghi nem csak fotózással hívta fel magára a figyelmet; kiállításai és könyvei is hozzájárultak a vitorlázás művészeti formaként való elismertségéhez. Kiállításai a világ számos pontján megrendezésre kerültek, Milánótól New Yorkig, bemutatva a vitorlázás sokszínűségét és a sport iránti szeretetét egy szélesebb közönség számára.

Carlo Borlenghi neve ma már fogalom a fotóművészet és a vitorlázás világában. Pályafutása során kapott számos díj és elismerés bizonyítja, hogy ő nem csupán egy fotós, hanem egy művész, aki a tengeren és annak partjain éli az életét. Az általa megalkotott képek nem csak pillanatokat rögzítenek, hanem érzéseket, hangulatokat és történeteket is mesélnek, amelyek átadják a tenger szeretetét, a kaland szellemét és az emberi lélek kitartását.

Munkájában a technikai szakértelem, a művészi megközelítés, és a természeti elemek iránti tisztelet egyesül, hogy létrehozza azokat a felejthetetlen képeket, amelyekkel az utókor számára megőrzi a vitorlázás világát. Carlo Borlenghi tevékenysége így nem csupán a fotográfiai művészetnek, hanem a tengeri kultúrának is maradandó öröksége.

 

2024-es Yachting falinaptár ami kiváló minőségű vitorlás poszterekkel illusztrált:

Amikor a vitorlázás kedvelői vagy a vizuális művészetek rajongói a falra pillantanak, gyakran szeretnének többet látni, mint csak egy egyszerű dátumok sorát. A 2024-es Carlo Borlenghi: Yachting falinaptár  többet kínál: ez a 12 hónapos naptár egy olyan látványos utazás, amely minden egyes hónapban Carlo Borlenghi lenyűgöző vitorlás posztereinek köszönhetően egy új tájba repíti a nézőjét.

Borlenghi, a világhírű olasz tengeri fotográfus, nem csupán a fényképezés mestere, hanem a tengeri kalandok krónikása is. Személyisége és éles szeme egyesül, hogy minden egyes képet élettel és mozgással töltsön meg. A látványos kompozíciók és a természetes fény játékának köszönhetően a fotók megragadják azokat a pillanatokat, amelyeket a szemlélők újra és újra meg szeretnének örökíteni.

Ez a falinaptár nem csak arra szolgál, hogy emlékeztessen a fontos dátumokra és eseményekre; sokkal inkább egy havi vizuális rendező, amely során egy minden hónapban új műalkotás tárul a szemünk elé. A naptár minden hónapja egy-egy újabb fejezetet nyit a tenger és az ég végtelen színpadán zajló drámában, ahol a hullámok, a szél és a vitorlák alkotják a főszereplőket. Az naptár minden egyes lapozásával egy új részletre derül fény a vitorlázás eleganciájából és az óceán vad szépségéből.

A Carlo Borlenghi: Yachting falinaptár egyértelműen a minőséget képviseli, mind tartalmában, mind kivitelezésében. A prémium papírra nyomott képek élesen és tisztán jelennek meg, megfelelő súlyuk és textúrájuk van ahhoz, hogy a benne szereplő vitorlás poszterek évek múlva is megőrizzék minőségüket. A Yachting falinaptár megfelelő méretei biztosítják, hogy a képek nem veszítenek részletgazdagságukból, miközben mégis elég hely marad a fontos jegyzetek és emlékeztetők számára.

Az egyes hónapoknál található tágas naptár rész praktikus és elegáns, nem vonja el a figyelmet a fotók drámai szépségéről, miközben elegendő helyet biztosít az üzleti megbeszélések, családi események és társasági rendezvények bejegyzésére.

A naptár nem csupán egy használati tárgy; inspirál és bátorít arra, hogy a néző merjen álmodni és törekedjen azokra a szabad és vad tájak felé, amelyeket Borlenghi lencséje megörökített. Ez egy ajándék a szemnek és a léleknek, egy híd a mindennapi élet és a vitorlázás varázslatos világa között.

Ezt a 2024-es Yachting falinaptárat ajánljuk:

  • Vitorlázást kedvelőknek: Azok számára, akik szeretik a tengeri életmódot és a vitorlázást, ez a naptár havi emlékeztető lesz szenvedélyükről és inspiráló lehet a következő utazásuk megtervezéséhez.
  • Fotóművészet rajongóknak: Művészeti fotók gyűjtői vagy azok, akik különleges értéket tulajdonítanak a vizuális művészetnek, nagyra értékelik majd Borlenghi művészi látásmódját és a fotók minőségét.
  • Irodai környezetbe: Üzleti környezetben dolgozó szakemberek, akik szeretik személyes munkaterüket egyedi és inspiráló tárgyakkal feldobni, szívesen használják majd ezt aYachting falinaptárat, hogy eleganciát és stílust vigyenek az irodai térbe.
  • Otthoni dekorációként: Azok, akik otthonuk dekorálására nagy hangsúlyt fektetnek, és szeretik a belső teret folyamatosan frissítő elemekkel gazdagítani, értékelni fogják a naptár havi változatosságát és esztétikai vonzerejét.
  • Ajándékként: Születésnapokra, évfordulókra vagy ünnepekre keresve egyedi és gondosan kiválasztott ajándékot, a Carlo Borlenghi: Yachting falinaptár kitűnő választás lehet bárkinek, aki értékeli a csodálatos tengeri képeket és a vitorlázás művészi megjelenését a posztereken.

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Még több 2024 évi vitorlás falinaptár

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak